Prima pagină » Știri » ON AIR MUSIC AWARDS s-a anulat

ON AIR MUSIC AWARDS s-a anulat

Organizatorii ON AIR MUSIC AWARDS tocmai ce au anunţat că evenimentul nu va mai avea loc. Păcat, ar fi putut fi unul din cele mai percutante întâmplări din zona asta muzicală a noastră. Dar se pare că nu s-au putut strânge toate fondurile necesare unei asemenea isprăvi, aşa că la loc comanda… Poate la anul să fie mai cu noroc.

Anunţul oficial al organizatorilor:

“Ne pare deosebit de rau sa va anuntam ca, desi mai erau aproape 3 saptamani pana la Gala decernarii premiilor ON AIR MUSIC AWARDS 2014, suntem nevoiti sa anulam editia din acest an. Costurile unui astfel de proiect sunt uriase si, din pacate, nu reusim sa le acoperim doar din forte proprii.

Cu toate ca am fost primiti cu entuziasm de artisti, presa si public, ON AIR MUSIC AWARDS fiind primul si singurul proiect specializat dedicat industriei muzicale si industriilor conexe, iata ca ne lovim de lipsa finantarilor care ar fi putut sa contribuie la actiunea noastra.

 Am afirmat in nenumarate randuri ca anual, mai multe milioane de Eur, pleaca in afara tarii pentru plata artistilor straini care vin in Romania si ca un semnal important ar fi sa promovam mult mai mult muzica romaneasca, fie ca vorbim de pop, dance, rock sau muzica clasica. Speram ca pe viitor lucrurile sa intre pe un fagas normal si sa avem parte atat de concerte cu nume mari din muzica internationala, dar si de o crestere a numarului de concerte cu  artisti romani.

Anularea editiei de anul acesta nu inseamna anularea proiectului, pentru ca ne dorim sa il reluam atunci cand conditiile economice ne vor permite.” (Zoli Toth, Managing Partner, Star Management)

Despre Cristian China-Birta

Singurul context în care nu o să ascult rock o să fie când sunt mort. Dar şi atunci cred că negociez cu sfinţii să iau nişte viniluri cu mine :D

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*