Prima pagină » Fratele Folk » „Alchimia toamnei” va avea loc în perioada 27-29 noiembrie

„Alchimia toamnei” va avea loc în perioada 27-29 noiembrie

cover-fb

După spectacolul de înaltă ținută din Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Iași, Asociația Folkul Acasă În Realitate (F.A.I.R.) invită iubitorii muzicii folk din nordul țării la o serie de trei spectacole din seria Alchimia toamnei, la Botoșani, Gura Humorului și Ciocănești. Protagoniștii acestor seri de muzică folk și poezie vor fi Marius Matache, Ștefania Iacob și poetul Sorin Poclitaru.

În al 3-lea an de existență a proiectului, Alchimia toamnei a părăsit în premieră Bucureștiului, cu scopul declarat de a manifesta pentru readucerea folkului în spații prietenoase culturii, departe de zgomot și fum. Astfel, cele 3 spectacole vor avea loc după cum urmează:

  • vineri, 27 noiembrie, ora 19:00, Botoșani, sala de festivități a Muzeului Județean Botoșani;
  • sâmbătă, 28 noiembrie, ora 19:00, Gura Humorului, Casa de Cultură Municipală;
  • duminică, 29 noiembrie, ora 18:00, Ciocănești, Casa de Cultură Florin Gheucă.

Cu ocazia acestor spectacole, Sorin Poclitaru își va lansa și cel mai recent volum de pamflete, intitulat Umor deeprimat. De asemenea, va continua inițiativa de a promova tineri folkiști din cei pe care Asociația F.A.I.R. ce și-au demonstrat talentul în diferite festivaluri de profil.

Biletele pot fi achiziționate de la intrarea în săli, înainte de spectacole, sau contactând organizatorii pe adresa de e-mail: alchimiatoamnei@gmail.com

Alchimia toamnei este o serie de spectacole de muzică și poezie inițiată în 2013 de Marius Matache și Sorin Poclitaru, pornind de la o colaborare începută cu mult timp în urmă, materializată prin concerte și proiecte culturale, în care muzica folk a primit partea leului. În plus, Marius Matache  compusese suficient de multe piese pe versurile lui Sorin Poclitaru, astfel încât s-a născut ideea unui spectacol comun.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*