Prima pagină » Știri » Alina Manole lansează un clip special pentru piesa „Femei și Bărbați”

Alina Manole lansează un clip special pentru piesa „Femei și Bărbați”

În 2014, în cadrul lansării din 2 și 3 iunie a albumului Fericirea de Luni, spectatorii bucureșteni ai celor două seri de magie marca Alina Manole au putut asista și la proiecția video a rezultatului unei prietenii și colaborări între artistă și fotograful Vlad Eftenie, autorul imaginilor care au stat la baza coperții noului album.

Acest dialog a fost transformat într-un videoclip aparte al piesei Femei și Bărbați, a cărui apariție a fost făcută publică pe 8 martie pe Youtube.  Alina Manole prezintă astfel noul extras de pe albumul „fericit”: „Dincolo de orice diferență, femei, bărbați, lăsați-mă să cred că am fost rupți din același trup, în două, cândva, în vremea în care și Dumnezeu era mai tânăr.

Cât despre momentele concertistice ale lunii în curs, anunțăm acum și o aniversare… excepție. Alina Manole nu cântă de una singură pentru ca a decis, demult, că muzica ei trebuie să ajungă la spectator așa cum o are în minte atunci când o scrie: cu detalii instrumentale,  cu pasaje de trompetă sau de pian, cu stopuri și poze, cu construcții de stare. În aceste condiții, o parte dintre piesele pe care le scrie stau cuminți și așteaptă de ani de zile întâlnirea cu publicul. Există însă excepții.

Una pe an, începând de anul trecut, într-un loc de concert special – sala Teatrelli din București. Așa cum s-a întâmplat și la prima apariție singură după 6 ani de trupă, artista alege să prezinte acele piese Necântate sau rare ca audiție de public. Anul acesta, întâlnirea va avea loc pe 20 martie, în preambulul zilei sale de naștere, fapt pentru care cei care vor veni la concert vor primi și o tratație dulce.

„Mă simt de parcă sunt o puștoaică ce face o poznă” – scria artista anul trecut, la prima întâmplare de acest fel, la care a promis că o dată pe an se va răsfăța și altfel. Între Femeie și adolescentă, Alina Manole are povești magice de împărțit, de fiecare dată surprinzătoare.

afis-concert-Alina--web

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

One comment

  1. Asteptam o noua melodie din partea ei, imi place foarte mult de ea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*