Prima pagină » Știri » Allochiria si Ryvulet, mini-turneu in Romania

Allochiria si Ryvulet, mini-turneu in Romania

Trupa elena de post-metal/sludge Allochiria revine, dupa un show extrem de aprieciat la editia din 2014 a Rockstadt Extreme Fest, cu un mini-turneu in Romania, ce va cuprinde orasele Cluj-Napoca, Brasov si Bucuresti.

Allochiria se afla in acest moment in mijlocul primului turneu european ca headlineri, alaturi de grupul german de post-rock/post-doom Ryvulet (aflat in premiera in Romania), promovandu-si albumul de debut „Omonoia” lansat in urma cu un an. Ambele trupe vor concerta joi, 26 martie, in The Shelter (Cluj-Napoca), vineri, 27 martie, in Rockstadt (Brasov) si sambata, 28 martie, in Question Mark (Bucuresti).

La Bucuresti, celor de la Allochiria si Ryvulet li se alatura ca local support Dunarea se varsa in Mare si Tragic. Programul evenimentului, mai jos:

19:00 – Doors Open
21:00 – Dunarea se varsa in Mare
22:00 – Ryvulet
23:00 – Tragic
00:00 – Allochiria
Post-Rock Night

Biletele in avans costa 20 de lei si se gasesc pe Eventbook.ro in format print-at-home, la Question Mark, librariile Kyralina si Anthony Frost. La intrare acestea vor avea acelasi pret pana in ora 21, ulterior costand 30 de lei.

allochiria-tour

Despre Cristian China-Birta

Singurul context în care nu o să ascult rock o să fie când sunt mort. Dar şi atunci cred că negociez cu sfinţii să iau nişte viniluri cu mine :D

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*