Prima pagină » Știri » Doar astăzi și mâine puteți urmări Chivas Sound of Business powered by Kooperativa 2.0

Doar astăzi și mâine puteți urmări Chivas Sound of Business powered by Kooperativa 2.0

chivassoundofbusiness

Azi și mâine are loc Mastering the Music Business, prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România, ocazie cu care noi, cei de la Kooperativa 2.0 ne-am mobilizat pentru a realiza Chivas Sound of Business, o emisiune difuzată live pe internet pe toată durata conferinței.

Emisiunea-maraton implică nu mai puțin de 16 ore de live streaming în zilele de 16 și 17 februarie, între orele 11 și 18. Chivas Sound of Business Pop Up TV aduce specialiști, artiști și antreprenori și îi pune față în față cu moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România.

Printre invitați se numără Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee, Dan Byron, Florin Grozea, Dan Fințescu, Cristina Bălan, Bogdan Naumovici, Robin Proca și mulți, mulți alții, care vor fi prezenți în emisiune alături de invitații străini ai conferinței. Moderatorii discuțiilor sunt Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu.

Transmisiunea live poate fi urmărită pe http://masteringthemusicbusiness.ro/ și pe http://kooperativa.ro/live. De asemenea, te poți alătura discuției folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness!

Chivas Sound of Business este o platformă creată de Chivas în cadrul The Venture, cu scopul de a crea spații de întâlnire și expresie ale antreprenorilor după program. Misiunea Chivas Sound of Business este aceea de a reuni comunitatea de business într-un cadru informal, în care muzica dictează atmosfera: cluburi, concerte, conferințe dedicate industriei muzicale.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

One comment

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*