Prima pagină » Bunicu' Blues » Beth Hart susține campania “Lumea drogurilor nu e lumea ta”

Beth Hart susține campania “Lumea drogurilor nu e lumea ta”

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine de blues din lume, care va concerta pe 21 iulie, la Sala Palatului, la invitația organizatorului VreauBilet, a acceptat să susțină campania 100% românească a Agenției Naționale Antidrog din România, “Lumea drogurilor nu este lumea ta”.

Artista a trimis românilor un mesaj sfâșietor prin care vrea să tragă un semnal de alarmă asupra efectelor devastatoare ale consumului de droguri: https://youtu.be/cG64b8l8EME.

Îmi cădea părul, aveam 41 de kg, eram pe moarte, pierdusem totul” – aceasta este parte din confesiunea pe care celebra cântăreață americană a ales să o facă în fața publicului din România, chiar înainte de spectacolul din 21 iulie de la Sala Palatului.

Impresionantul mesaj al lui Beth Hart vine dintr-o dureroasă și lungă experiență de viață marcată de abuz de droguri și alcool, la care s-a adăugat și un diagnostic de bipolaritate. La doar 13 ani, cântăreața era deja la dezalcoolizare și avea probleme cu drogurile. Treptat și-a pierdut prietenii, familia, casa și un contract cu o importantă casă de discuri americană – nu mai avea nimic, iar acesta părea capătul unui drum de unde nu mai exista cale de întoarcere.

Nu mai puteam merge, nu mai puteam să stau singură acasă fără să fiu un pericol pentru mine”, a mărturisit Beth pentru  classicrock.teamrock.com. La toate acestea s-a mai adăugat și tragedia pierderii surorii sale, răpuse de SIDA. Însă devotamentul și dragostea logodnicului ei de atunci – soțul de astăzi – au determinat-o pe Beth Hart să accepte mâna care îi era întinsă și să parcurgă dificilul drum spre vindecare.

Toate acestea au facut-o pe Beth Hart să nu rămână indiferentă la eforturile Agenției Naționale Antidrog de combatere a dependenței chimice în România. Vocea care a ajuns pe primul loc în Billboard Blues s-a transformat astfel în vocea care susține mesajul campaniei Agenției Naționale Antidrog – “Lumea drogurilor nu este lumea ta!

Prima mare acțiune din această campanie va avea loc vineri, 26 iunie, de la ora 09.00, în Parcul Tineretului, intrarea Şincai și va marca Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri. Vor fi prezenți toți cei care cred că viața poate fi trăită fără droguri, iar Beth Hart va fi și ea prezentă prin mesajul către publicul din România.

Orice ați face, nu o luați pe calea pe care am fost eu, nu vă așteaptă nimic bun la capătul ei”, mai spune Beth Hart în mesajul ei către publicul din România.

Beth Hart va concerta pentru prima data în România pe 21 iulie, la Sala Palatului. Biletele se pot cumpăra de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului și de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. Biletele pot fi achiziționate și în patru rate fără dobândă, cu cardul Avantaj.

Beth-Hart-poster OK

 

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

One comment

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*