Prima pagină » Bunicu' Blues » Beth Hart vine în România pe 21 iulie, la Sala Palatului

Beth Hart vine în România pe 21 iulie, la Sala Palatului

concert-beth-hart

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine din lume la ora actuală, nominalizată la Premiile Grammy şi câştigătoare a nenumărate discuri de platină şi premii muzicale pentru albumele şi pentru vocea sa, va concerta pentru prima data în România, pe 21 iulie, la Sala Palatului.

Artista cu viaţă de film şi voce despre care se spune că “opreşte timpul în loc” şi “este obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viaţă”, considerată un mix vocal între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding şi Amy Winehouse, va aduce la Sala Palatului un show care în toată lumea se desfăşoară cu casa de bilete închisă.

Beth Hart consideră că nu există act artistic fără demoni şi agonie şi a reuşit printr-o reprezentaţie live de câteva minute, în 2012 la Kennedy Center Honors, să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe preşedintele Barack Obama şi pe soţia sa, Michelle în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy.

Dacă eşti blogger şi vrei să iei parte la spectacol, poţi participa la campania Blogal Initiative, „Zi-ne care-i piesa ta preferată de la Beth Hart şi poţi câştiga invitaţii la concert”. Aşa cum îi spune titlul, tot ce ai de făcut este să urmăreşti link-ul de mai sus, să-ţi alegi una din piesele propuse de noi şi să anunţi concertul artistei de pe 21 iulie, de la Sala Palatului. Premiile puse la bătaie sunt 5 invitaţii duble la eveniment.

În afara campaniei, biletele se pot cumpăra de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului și de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center, şi pot fi achiziționate în patru rate fără dobândă, cu cardul Avantaj.

 

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*