Prima pagină » Concursuri » Concurs: Blog de Rocker te trimite la concertul Thirty Seconds To Mars!

Concurs: Blog de Rocker te trimite la concertul Thirty Seconds To Mars!

Thirty Seconds To Mars s-au înființat în 1998 și vin din California, mai precis din Orașul Îngerilor, Los Angeles.

Albumul de debut din 2002, intitulat omonim, a fost produs de Bob Ezrin și a primit numeroase aprecieri pozitive din partea criticii, însă nu s-a constituit și într-un succes comercial. Trupa și-a luat revanșa în 2005, A beautiful lie fiind un succes din toate punctele de vedere, primind și discul de platină în SUA. This is war, din 2009, nu s-a lăsat nici el mai prejos, ajungând în Top 10 și primind numeroase aprecieri și distincții. În 2013 Thirty Seconds To Mars se mută la Universal Music și scot acolo Love, lust, faith and dreams, un succes atât muzical, cât și comercial.

Despre formația lui Jared Leto (vocal, chitară, bass, clape), Shannon Leto (tobe, percuție) și Tomo Milicevic (chitară, bass, clape) este greu să mai poți spune ceva nou. O prezență scenică extrem de energică și un sound despre care se spune că se află la confluența multor stiluri muzicale. De altfel trupa a fost comparată cu nume ca Pink Floyd, U2, Tool sau The Cure, și aici nu este vorba doar de sunet, ci și de versurile ce abordează teme filosofice sau spirituale, albumele concept și modul în care experimentează în muzica lor.

Ei bine, nu aveți cum să nu știți că pe 5 iulie Thirty Seconds To Mars vor cânta la București, la Romexpo, într-un show prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment. Se poate spune că acesta va fi concertul anului, atât prin prisma spectacolului oferit întotdeauna de formație, cât și prin aceea că este o trupă care se prezintă la București când se află pe val.

Iar noi ne-am gândit să vă trimitem la concert și nu oricum, ci printr-o invitație în zona GOLDEN. Invitația este dublă, așa că fericitul câștigător nu se va bucura singur de concert, ci alături de, sperăm noi, persoana dragă.

Începem azi și încheiem înscrierile la concurs pe 13 iunie, ora 17.00!

Ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia invitației? Nimic deosebit de complicat. Doar să ne spuneți printr-un comentariu care este piesa voastră preferată Thirty Seconds To Mars!

PS – Nu strică să ne fiți aproape și pe pagina noastră de Facebook, acolo unde facem de obicei toate comunicările importante pentru țară, dar asta este doar la latitudinea voastră. Așa ajung concursurile mai repede la voi, însă 🙂

Start!

LATER EDIT: Ora 17.00 a sosit. Comentariile s-au închis. Adunăm participanții, apelăm la random.org, decidem câștigătorii. Stați pe aproape!

Despre Bogdan-Liviu Constantinescu

Eu sunt cea mai iubită trupă de heavy-metal din țară. Vă pot confirma asta cei patru colegi de scenă din alcătuirea mea. Să fie rock!

57 comments

 1. Claudia Corbu

  Closer to the Edge <3 #30stm

 2. Merg pe „mana” „Alibi”-ului 😉

 3. stefania catiu

  city of angels

 4. Valentina Popa

  Kings and Queens

 5. Ana-Maria Mihai

  From Yestarday

 6. Was it a dream?

 7. Veronica Ioniţă

  Do or die

 8. Hurricane

 9. Muntean Andrei - Liviu

  Up In The Air

 10. Alexandra Irina Pinzariu

  Toate piesele 30STM imi sunt nespus de dragi, insa daca ar fi sa aleg…. hmm.. ‘Bright Lights’ 😀

 11. MARIN mihaela

  up in the air

 12. Up In The Air

 13. Am doua piese preferate: the kill si Hurricane 🙂
  By the way, Iubesc Alternosfera!! Imi place mult ce ai scris despre ei :3

 14. Hurricane 🙂

 15. Closer to the Edge

 16. Melodia mea preferata : Do or Die

 17. (https://www.youtube.com/watch?v=RpG7FzXrNSs)From yesterday o stiu de la fosta mea prietena care tot ea mia aratat si trupa si de atunci le tot ascult muzica

 18. Ristea Mariana-Georgiana

  Up in the air

 19. Closer to the Edge

 20. A beautiful lie

 21. Calita Raluca

  Hurricane

 22. Alexandra Apetrei

  Hurricane

 23. Closer to the Edge

 24. Closer to the Edge

 25. Adrian Grigorescu

  Closer to the Edge

 26. Closer to the Edge

 27. Voievozeanu Andreea

  Closer to the Edge

 28. Closer to the Edge

 29. Closer to the Edge

 30. Hurricane

 31. HURRICANE♡.♡

 32. Kings and Queens!

  • Alexandra Irina Pinzariu

   *Pentru organizatori.*

   Mi se pare fair-play sa mentionez faptul ca Leenah a castigat astazi o invitatie dubla la concert in cadrul unui alt concurs. Stiu asta deoarece am fost si eu una dintre persoanele participante.

   Mersi!

   • Haha, ma bucur ca sunt memorabila. Da, am castigat, si era logic sa particip la mai multe concursuri, cum ai facut si tu, pentru a avea mai multe sanse.
    In rest, nu stiu daca scrie in regulament ca o persoana nu poate castiga de doua ori sau ca nu poate participa la mai multe concursuri. Dar iti multumesc pentru atentia acordata, nu cred ca as fi castigat de doua ori, nu sunt chiar atat de norocoasa.

   • p.s. : mi-a placut mini eseul tau de pe blogul unde am castigat eu 🙂 ..and for the record, sunt multi care participa cu nume diferite la multe concursuri, eu am folosit acelasi nume la toate pentru ca nu am nevoie de 100 de bilete. Succes!

   • Alexandra,
    1. Leenah are voie să participe unde vrea și ori de câte ori vrea, atâta vreme cât asta nu contravine regulilor concursului. Dacă va câștiga de mai multe ori, este norocul ei. Nu avem o problemă cu asta.
    2. Să sari pe un om pentru că participă la mai multe concursuri pe aceeași temă pare OK. Te doare că alții au reușit. Dar să sari când de la IP-ul tău s-a participat de patru (4) ori la concurs…este jenant. Hoții strigă hoții, mai precis. Personal, eu, Bogdan, sper ca random.org să decidă să nu câștigi. Altfel m-ar durea, pentru că atitudinea ta este, pe lângă jenantă, și mizeră. Haide să-ți explic: Alexandra Irina Pinzariu, Petrica Petre, Luminita Lumi și Laura Claudia N sunt numele care sunt înscrise de la același IP. Este o nesimțire pe care cu greu o pot cuprinde. Ai dorit să ai patru șanse, în timp ce ea are una. Jenant. RRomânesc.
    Drept pentru care am decis, dacă tot ne-ai atras atenția în materie de corectitudine…să participi cu un singur alias, nu cu patru. Desigur, bănuiesc eu că mai ai încă două, dar le pot reduce doar pe cele care sunt evidente.
    Și-acum trecem la tragerea la sorți. Doamne ajută.
    Sper să ți se pară fair-play.
    PS – Plus, nu ești tot tu cea care participă și la concursul organizat de Pandutzu? Nu ți-e chiar deloc rușine?

 33. Up in the air

 34. From yesterday

 35. Up in the air

 36. Andreea Barbu

  End of all days

 37. Mihaela Iancu

  Closer to the edge! Gata, m-am abonat 🙂

 38. Do or die…:)

 39. Hurricane

 40. IVANOV CRINA ADINA

  Thirty Seconds to Mars-Hurricane (versiunea unplugged ascultata la un radio).

 41. Thirty Seconds to Mars- city of angels

 42. Mara Beatrice-Alexandra

  THIRTY SECONDS TO MARS-THIS IS WAR

 43. The Kill

 44. Laura Iordache

  Hurricane

 45. Laura Claudia N

  Alibi

 46. Northern Lights

 47. Hurricane!

 48. Petrica Petre

  100 Suns

 49. Kings and Queens