Prima pagină » Știri » byron lanseaza soundtrackul serialului HBO „Ramai cu mine” duminica, 23 februarie, la clubul Euphoria din Cluj

byron lanseaza soundtrackul serialului HBO „Ramai cu mine” duminica, 23 februarie, la clubul Euphoria din Cluj

Duminica, 23 februarie, trupa byron lanseaza la Cluj-Napoca noul album „Melancolic” ce cuprinde piesele de pe coloana sonora a serialului original HBO „Ramai cu mine”! Concertul de lansare va avea loc la Euphoria Music Hall (Calea Manastur, nr 2-6) incepand cu ora 21:00. In plus, byron ii vor avea ca invitati pe cei de la trupa londoneza Vienna In Love!

Albumul byron – „Melancolic” cuprinde 17 piese noi pe care le-ati auzit in serialul HBO „Ramai cu mine”, cum ar fi Melancolic(piesa de generic), Masa pentru doiXX sau 1, 2, 3.

Inregistrarile pieselor au inceput in luna august 2013 si s-au desfasurat la Bucuresti in studioul Real Sound & Vision, avandu-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron au colaborat cu producatorul muzical Adam Balazs, care a coordonat muzica de film si pentru productiile “The Butterfly Effect 3”, “California Dreaming” sau documentarul “Born and Bred”. 

Vienna In Love sunt o trupa londoneza cu radacini atat in rock-ul clasic cat si in cel contemporan, fiind influentati de trupe precum U2, The Cure, Placebo sau The Killers. De cand s-au infiintat, in 2011, au sustinut turnee in Europa si SUA, deschizand de asemenea pentru Duran Duran in orase ca Barcelona, Lille, Madrid, Londra sau la festivalul Exit din Serbia. Albumul lor de debut, „A Modern British Icon”, a fost lansat in decembrie 2013, iar acum Vienna In Love vin sa il prezinte si publicului din Romania! 

Haideti asadar pe 23 februarie la Euphoria Music Hall la concertul de lansare a noului album byron – coloana sonora a serialului HBO„Ramai cu mine”! Sunteti asteptati cu un spectacol pe cinste si multa muzica buna!

Lansare album byron – „Melancolic” (soundtrackul serialului HBO „Ramai cu mine”)
Duminica, 23 februarie 2014, ora 21:00
Euphoria Music Hall (Calea Manastur, nr 2-6, Cluj)

Invitati: Vienna In Love (Londra, UK)
Intrare: 20 lei

ramai cumine cj (Medium)

Despre Cristian China-Birta

Singurul context în care nu o să ascult rock o să fie când sunt mort. Dar şi atunci cred că negociez cu sfinţii să iau nişte viniluri cu mine :D

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*