Prima pagină » Concursuri » Câștigătorul concursului 30 Seconds To Mars este…

Câștigătorul concursului 30 Seconds To Mars este…

În primul rând, câteva amănunte.

O anume doamnă (mă rog…) ne-a semnalat faptul că un alt concurent a mai participat la un alt concurs de profil, unde a și câștigat. Nu am avut o problemă cu asta. Doamna în cauză a intrat în tragerea la sorți, așa cum era normal. Desigur, de la doamna care ne-a semnalat, dacă tot era vorba de corectitudine, am constatat că au venit patru înscrieri de la același IP. Am decis să nu participe decât cu unul, dacă tot suntem corecți. Estimăm că a mai avut măcar două alias-uri, dar neputând să le dovedim, le-am dat drumul în concurs.
Mai punem la socoteală, Alexandra Ioana Pinzariu, că ai participat și tu la un alt concurs de gen, la Pandutzu?

O altă persoană s-a înscris de șapte ori (șapte am numărat). Trist. Absolut trist. Am evitat să înregistrăm și asta. Fiecare se poate înscrie, asta era și ideea. Da, există explicația aia cu doreau și prietenii. Bine. Cu noi, sau cu mine, sincer, NU doreau. Sau dacă doreau, se descurcau fiecare pentru el.

A câștigat cine vedeți mai jos. Eliza Archer, pe care o rugăm să ne trimită un email la contact@blogderocker.ro pentru a afla cum va intra în posesia invitației duble. Întâmplător…a postat o singură dată. Cineva, sus, a făcut dreptate.

Eliza Archer, mergi pe 5 iulie la Thirty Seconds To Mars. Email us, please.

concurs tstm

Despre Bogdan-Liviu Constantinescu

Eu sunt cea mai iubită trupă de heavy-metal din țară. Vă pot confirma asta cei patru colegi de scenă din alcătuirea mea. Să fie rock!

5 comments

 1. Alexandra Irina Pinzariu

  Buna seara!

  Multumesc pentru ca v-ati rapit din timp sa-mi raspundeti la acel comentariu si de asemenea, multumesc ca nu mi-ati acordat dreptul la replica in cadrul blog post-ului.

  Asa cum in regulament nu precizeaza daca o persoana care deja a castigat bilete in cadrul unui alt concurs, poate sau nu participa si in cadrul altuia, nu cred ca mentiona undeva ca nu poti participa de pe aceeasi adresa de IP cu aliasurile familiei tale, membrii care isi doresc sa mearga alaturi de tine la concert. NU mi se pare absolut nimic jenant sau care sa poata fi descris asa cum ati facut-o dumneavoastra. Data viitoare, sa aveti grija sa postati un regulament pentru a evita genul acesta de situatii. Situatia mea si situatia Leehei este similara – ca si cum ea ar castiga mai multe bilete doar ca sub aceleasi nume. Nu cred ca e cazul sa jigniti si sa va exprimati astfel. Ma bucur ca ati luat in considerare un singur nume. Foarte bine! Cat despre ceea ce este ‘romanesc’ sau nu, daca dvs in calitate de roman sunteti capabil sa scrieti si sa spuneti asa ceva si sa faceti generalizari si astfel de catalogari – pacat.

  Intentia mea nu era nicidecum sa sabotez, daca voiam sa fac asta, postam de pe alte IP-uri precum sunt sigura ca multi au facut-o. In al doilea rand, daca nu comentam la post-ul Leehei probabil ca nici nu mai aveati o problema cu mine. Sunt curioasa daca ati verificat pe toata lumea si toate IP-urile, asa cum sustineti.

  Nu cred ca sunteti in masura sa ma judecati sau sa ma faceti ipocrita. Inca o data, este o mare diferenta in a participa la un concurs si a nu castiga si in a participa apoi la altul fata de a participa si a castiga si a participa in continuarea la un altul.

  Desi nu e cazul si nici macar nu ar trebui sa o fac, imi voi cere scuze pentru incovenienta si voi preciza faptul ca nu a fost rautate in spatele motivului meu ci doar o dorinta acerba de a fi prezenta la un concert al trupei mele preferate.

  In al doilea rand, concursul pentru 30STM al lui Pandutzu s-a incheiat de ceva vreme iar castigatorul a fost anuntat. Nu vad relevanta completarii dvs. la acel comentariu la care nici macar nu am putut avea replica:)

  Data viitoare, sa alcatuiti un regulament sau un cod de bune practici pentru a evita situatii de acest gen. Daca eram ipocrita (asa cum am mai mentionat) comentam de pe IP-uri diferite – caci nu-mi era greu. 🙂

  Ganduri bune!

  Felicitari castigatoarei!

  • V-ați supărat tare rău că nu ați reușit să câștigați și aici 🙂
   Asta este. Poate data viitoare.

  • Draga mea Alexandra, Andreea, Irina sau cum te mai numesti tu azi, situatia noastra nu e chiar deloc similara. Eu am participat la doua concursuri simultane, am participat la acest concurs in aceeasi perioada in care am participat la cel unde am castigat, deci nu aveam de unde sa stiu ca voi castiga acolo cand am participat aici. Evident ca eu nu sunt lacoma precum tine, si daca as fi castigat la ala inainte sa particip aici, nu as mai fi participat aici. Evident pentru mine, se pare ca oamenii sunt diferiti. Sunt sigura ca tu ai participat la toate concursurile pe tema Thirty Seconds To Mars, si cu mai multe nume de utilizator, deci iti recomand sa nu mai comentezi pe aici. Daca erai fana adevarata iti strangeai bani, din Decembrie pana acum, sa te duci la concert, daca iti doresti asa de mult. Te pup!

 2. Inteleg ca se anuleaza votul? Hai ca am sanse reale, avand IP dinamic si personalitate multipla. 😀
  PS: nu sunt fan adevarat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*