Prima pagină » Concursuri » Câștigătorul concursului Voltaj este…

Câștigătorul concursului Voltaj este…

Înainte de asta, câteva cuvinte.

Este trist că nu vă dați seama că ne dăm seama. A posta trei comentarii de la același IP, cu nume diferite, în decurs de 3 minute…nu ne face decât să ne pară rău că încă dorim să ne furăm căciula. Am eliminat aceste comentarii în totalitate, pentru a vă lămuri că întotdeauna vom oferi o șansă egală și reală tuturor. Corectitudinea este gândul cu care și noi am plecat la drum și asta ceea ce vă vom oferi mereu.

În ceea ce-l privește pe câștigător, îl rugăm să stea cu ochii pe email pentru că va fi contactat pentru a afla care este modalitatea prin care va intra în posesia invitației pentru concertul de diseară. Îi urăm distracție plăcută și dacă vrea să ne povestească și nouă câteva cuvinte despre ce a văzut și a auzit acolo, îi găzduim cu drag rândurile.

Așadar, câștigătorul invitației este…ALEXANDRU ION.

voltaj-r

 

Despre Bogdan-Liviu Constantinescu

Eu sunt cea mai iubită trupă de heavy-metal din țară. Vă pot confirma asta cei patru colegi de scenă din alcătuirea mea. Să fie rock!

2 comments

 1. Felicitari, Alexandru Ion!

  Bogdan – cat despre corectitudine – ai sters pe cei care au postat de 3 ori sau mai mult
  dar vad ca ai sters si pe cei care au postat de doua ori! Iar noi am postat de doua ori de pe acelasi IP pentru ca suntem DOUA persoane! INCREDIBIL nu e asa ?
  Dar te-ai gandit vreo secunda ca poate suntem sot-sotie sau frate-sora sii impartim acelasi calculator ? Dar ce te faceai daca erau mai multi frati si imparteau aceeasi conexiune wilreless?!?!

  Vorbesti despre corectitudine …
  Puteai preciza de la bun inceput de IP… sau puteai anunta aceeasi regula si la 2 postari si am fi sters unul dintre comentarii…o sansa e mai mica decat doua dar mai buna decat niciuna..Multumim

 2. Incredibil, da. Era suficient să postați o singură dată. Așa consider că este normal. Faptul că undeva există șapte frați acasă, mame, bunici, surori, soție, unchi și alte rude nu trebuie să însemne automat că toate trebuie înscrise acolo din motive legate de „hai să fim cu un pas înaintea celorlalți”. Trecând de asta, din schemă a mai sărit un cuplu plus, dacă stau să mă iau după frecvență, ceva tripleți. Am considerat că locul lor este în afara problemei 🙂 Dura lex, sed lex.
  Altfel, eu și oricine din lumea aceasta nu avem căderea de a preciza reguli de bun simț. Acestea se dobândesc, dacă se dobândesc.
  Consider că am făcut gestul pe care trebuia să-l fac și promit că se va întâmpla la fel data viitoare. O zi bună vă urez.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*