Prima pagină » Știri » Ce playlist ai lua cu tine pe Everest?

Ce playlist ai lua cu tine pe Everest?

mont_blanc

Nu știu de alții cum sunt, dar eu mereu m-am gândit că viața ar fi mult mai faină dacă ar răsuna în căști un playlist ales special pentru diverse momente. Cred c-ar crește puțin adrenalina, s-ar intensifica emoțiile și am fi ceva mai implicați în felul în care ne trăim viața.

Astăzi vreau să lansez, întâi de toate, provocarea din titlu: aceea de a te gândi ce playlist ai prefera să asculți dacă ar trebui să faci o drumeție pe Everest. Și să nu spui că „e degeaba„, căci vin imediat cu partea a doua a poveștii, care să te lămurească.

Costin Miu organizează un fel de expediție (de sejur sau de vacanță, spuneți-i cum vreți) pe Everest. Nebunia urmează să aibă loc în luna mai, pe durata a trei săptămâni, iar detalii despre întregul program puteți descoperi pe pagina de pe site-ul lui.

Everest Base Camp Trek este cel mai cunoscut, cel mai greu și cel mai frumos trek din lume. Torente traversate pe poduri suspendate, văi spectaculoase între versanții munților de peste 7000 de metri, mănăstiri budhiste și temple hinduse și, peste toate, experiența personală specială a trekingului la altitudine fac din Everest Base Camp Trek un must do pentru căutătorii de aventură, fotografie și experiențe culturale inedite.

Cât despre preț, toată treaba asta costă 1.600 de euro + biletul de avion București – Kathmandu, care este de aproximativ 700 de euro. În banii ăștia sunt incluse următoarele:

– Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
– Trei nopți de cazare în Kathmandu;
– Full board (mic dejun, prânz, cină) pe perioada trek-ului;
– Cazare în lodge-uri pe perioada trek-ului în camere duble;
– O noapte de cazare + masă în tabăra de bază de pe Everest;
– Serviciile de ghizi și porteri (1 porter la două persoane);
– Biletele de avion Kathmandu-Lukla-Kathmandu;
– Taxa de acces în Parcul Național Everest.

Acum, dacă mi se permite, am să plusez cu încă ceva: un bonus pe care-l poți activa, ca să zic așa, dacă îi trimiți un mail lui Costin, la adresa costin@costinmiu.com, cu codul KOOPERATIVA. 

Acesta îți va aduce în plus, pe lângă tot ce-am discutat anterior și dreptul de a participa gratuit la turele montane și la antrenamentele fizice pe stadion din programul Mont Blanc Challenge.

Sunt convins că, pe măsură ce-ai citit informațiile astea ți s-au conturat deja în minte măcar câteva piese pe care să le iei cu tine în călătorie. Nu uita că Everest Base Camp este un trek. Nu necesită o pregătire montană specifică, dar o condiție fizică decentă este recomandată.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*