Prima pagină » Știri » Club Colectiv se energizează cu rock alternativ

Club Colectiv se energizează cu rock alternativ

les elephants bizarresKUMM, CHANGING SKINS, BYRON, CUIBUL (Republica Moldova) şi LES ELEPHANTS BIZARRES energizează începând de astăzi club Colectiv.

În noul stabiliment urban din Piaţa Bucur, în incinta fostei Fabrici Pionierul, zilele de 27-29 martie sunt dedicate rockului alternativ românesc. Seara de joi este rezervată veteranilor de la Kumm şi  Changing Skins, vineri cei de la byron vor cânta alături de formaţia Cuibul (Republica Moldova),  iar sâmbătă, Les Elephants Bizarres îşi vor lansa cel de-al doilea album din cariera – ZOOLOGIC.

Albumul minunaţilor Les Elephants Bizzares, Zoologic, a lansat deja hit-uri precum Nu Mă Opri sau În Culori, iar concertul din 29 martie promite fanilor un spectacol bizar 100%, cu multă muzică live, distracţie şi invitaţi surpriză.

Achiziţionarea biletelor se face separat, în fiecare zi a evenimentului prin următoarele metode:

  • Joi, 27 martie, biletele se vor putea achiziţiona la intrare, in seara evenimetului, la preţul de 25 lei. Accesul se face începând cu orele 21:00.
  • Vineri, biletele se pot procura în avans de pe site-urile www.iabilet.ro şi www.bestmusic.ro  (print at home) la preţul de 30 lei. În seara evenimentului pretul unui bilet va fi de 40 lei. Accesul publicului se va face începand cu orele 21:00.
  • Sâmbătă, biletele se pot achiziţiona în avans de pe site-ul www.myticket.ro sau în seara evenimentului, la preţul de 20 lei. Accesul se face începand cu orele 21:00.

Have fun, tuturor! Urmează un weekend energic! 🙂

Despre Sandra Clipea

Om de PR, blogger si mai presus de toate, iubitoare de muzica buna.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*