Prima pagină » Știri » Concert aniversar Vița de Vie în februarie

Concert aniversar Vița de Vie în februarie

Vița de Vie anunță concertul aniversar de 20 de ani pentru data de 20 februarie 2016 la Arenele Romane, începând cu ora 16:00.

Anii au trecut și Vița de Vie se apropie cu pași rapizi spre frumoasa aniversare a 20 de ani în lumea rock-ului. Fanii trebuie să se aștepte la multe surprize, dar toate la timpul lor, așa cum s-a anunțat pe pagina evenimentului. Nu cred că băieții mai au nevoie de vreo prezentare sau să zic că sunt unul dintre pilonii rock-ului în România.

20 de ani Vița de Vie înseamnă – un concert cu un playlist ce contine atat piese de pe primul album + demo-urile din 1996 ce l-au precedat; cat si piese noi, in prima auditie, de pe albumul preconizat sa apara in toamna lui 2016.

Matematic, 20 de ani de Vița de Vie înseamnă jumătate din viața mea. Sunt 20 de ani trăiți la intensitate maximă și scurși parcă într-o clipă. Cu multele bune și inevitabilele rele, uitându-mă înapoi, n-aș schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune și ne-am bucurat de fiecare secundă. Fiecare obstacol ne-a făcut mai îndârjiți și mai puternici. În loc să abandonăm sau să dăm înapoi, am reușit mereu să mergem mai departe, strângând rândurile și inventându-ne propriile drumuri acolo unde acestea nu existau. Realizările, mult prea multe pentru a le enumera, cad în derizoriu atunci când mă gândesc la „vârsta” noastră de trupă. Faptul că încă suntem pe scenă după 20 de ani, iar piesele nostre sunt cântate cu aceeași bucurie, atât de noi, cât mai ales de public, este mai mult decât am visat vreodată. Am avut niște prieteni extraordinari care ne-au fost alături în această călătorie și au crezut în noi necondiționat, amortizându-ne căderile și împingându-ne mereu înainte. Sunt fanii noștri, cărora le datorăm „vârsta” la care am ajuns. Am crescut, practic, împreună și am avut grijă unii de ceilalți. Pentru ei, am încercat să ținem mereu ștacheta ridicată, iar asta ne-a adus în locul pe care îl ocupăm azi” – Adrian Despot, Vița de Vie

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro. Prețul este de 50 de lei până la 31 ianuarie (Early Bird) și 65 de lei în perioada 1 februarie – 20 februarie.

vita

sursa foto: infomusic.ro

 

Despre Cosmin Cengher

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*