Prima pagină » Știri » Concert caritabil BYRON Unplugged

Concert caritabil BYRON Unplugged

Duminică, 15 mai, ora 20.00 asociaţia Merci Charity Boutique în parteneriat cu Muzeul Naţional George Enescu îşi deschid porţile pentru o serie de evenimente culturale în aer liber în grădina Muzeului Naţional George Enescu (Calea Victoriei, nr. 141).

Primul concert din această serie va fi susţinut de Byron.

byron s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari cu super-amplificare în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că a fost o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România și acum un an și ceva au filmat un concert cu o fanfară militară și un cor de elevi. Cel mai nou album al lor, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin.

Fondurile obţinute din donaţiile participanţilor vor contribui la renovarea unei şcoli dintr-o comună din judeţul Mureş.

Donaţie sugerată: 30 lei

Rezervări la dani@mercicharity.ro/ 0752 59 37 36

MCB este o organizație nonprofit care a înființat în 2012 primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare:

 Proiecte de sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii care provin din familii defavorizate).

 Proiecte de educaţie: MERCI – After-school social (proiect de prevenire a abandonului şcolar pentru 10 copii clasele 0-VIII, din familii, cazuri sociale din Bucureşti), MERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat: renovare şcoli, creare laborator de informatică, burse pentru continuarea studiilor).

BYRON Afis 15 mai - Muzeul G. Enescu

Despre Cristian China-Birta

Singurul context în care nu o să ascult rock o să fie când sunt mort. Dar şi atunci cred că negociez cu sfinţii să iau nişte viniluri cu mine :D

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*