Prima pagină » Știri » Un nou concert de improvizație byron va avea loc pe 19 decembrie la Clubul Țăranului

Un nou concert de improvizație byron va avea loc pe 19 decembrie la Clubul Țăranului

Dacă va era dor de o seară de experimente, giumbușlucuri și nebunii live alături de trupa byron, vestea asta este pentru voi! Serile de improvizație Impromptu se reiau cu un nou concert la Clubul Țăranului din București pe 19 decembrie. Începând cu ora 21:00, băieții vor urca pe scenă fără nimic pregătit în prealabil, gata de a fi surprinși ei înșiși de ceea ce se va întâmpla. Buna dispoziție este garantată, interpretările ireproșabile mai puțin.

În concertele Impromptu, byron pun la bătaie tot ce știu – fiecare membru al trupei a ajuns să cânte la cel puțin un alt instrument decât cel care l-a consacrat, iar instrumentele muzicale folosite includ dar nu se limitează la chitare acustice, chitare electrice, bass, clape, tobe, percuții, acordeon, glockenspiel, melodică și chiar și un laptop.

byron Impromptu este orice altceva decât un concert obișnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate în avans, totul se va întâmpla direct pe scenă. Va fi ceva între un jam-session și o repetiție cu public, cu explorări muzicale live, glume și piese interpretate în versiuni inedite, încropite pe loc.

Nici un Impromptu nu seamănă cu altul, asa ca haideți pe 19 decembrie la Clubul Țăranului (str. Monetăriei, nr. 3) pentru o experiență complet nouă și irepetabilă!

Biletele costă 35 de lei și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Rețeaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe Calea Moșilor, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour).

impromptu-12

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*