Prima pagină » Știri » Concertul Mgła, Procession și Dread Sovereign se mută la TY Event Hall

Concertul Mgła, Procession și Dread Sovereign se mută la TY Event Hall

Programat inițial în Colectiv, concertul Mgła, Procession, Dread Sovereign, Entropia si Maze de la București se mută într-o nouă locație, mai exact TY Event Hall.

Deschis în inima capitalei, TY Event Hall este cea mai nouă locație de evenimente din București și se află în incinta magazinului Unirea la etajul 1.

Mgła, Procession și Dread Sovereign ajung în premieră în România joi, 4 februarie 2016, la București în TY Event Hall, respectiv vineri, 5 februarie 2016, la Cluj Napoca în Flying Circus Pub.

În cadrul acestui eveniment polonezii își vor promova cel mai nou material de studio – „Exercises in futility”, album ce urmează sa fie lansat în scurt timp, în timp ce suedezii de la Procession vor încheia turneul de promovare a ultimului album de studio („To Reap Heaven’s Apart”) în cadrul acestor două evenimente, iar Dread Sovereign, trupa lui Alan Averill (Primordial) își va prezenta primul album de studio, „All Hell’s Martyrs”.

Alaturi de aceștia pe scenele celor două cluburi vor mai urca polonezii de la Entropia, care vor prezenta publicului din România noul lor album, „Ufonaut” și Maze, nume cunoscut deja după concertele susținute în luna martie 2014 alături de cei de la Altar of Plagues.

Romania 2016

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*