Prima pagină » Concursuri » Concurs: câștigă 2+1 invitații duble la Robin & The Backstabbers și Mick Harvey!

Concurs: câștigă 2+1 invitații duble la Robin & The Backstabbers și Mick Harvey!

Mâine avem parte de mare nebunie în Silver Church. Vor începe cei de la Robin & The Backstabbers pentru ca apoi să urce pe scenă Mick Harvey, membru fondator al Nick Cave & The Bad Seeds și colaborator PJ Harvey. Evenimentul va începe la ora 20.00, biletele costă 30 de lei și vor fi de găsit în seara concertului la intrarea în club.

Ei bine, Blog de Rocker te scapă de bilete și te trimite la concert. Și avem pentru voi 2+1 invitații. De ce 2+1? Pentru că două dintre ele se vor acorda prin simplă tragere la sorți, iar a treia este destinată celui care ne va reprezenta acolo. Da, Blog de Rocker va vedea seara aceasta prin ochii tăi, pentru că tu vei scrie cronica! Noi am mai spus că Blog de Rocker nu este doar despre rock, ci despre noi și voi, și uite că ne ținem de cuvânt!

Așa că în clipa în care comentezi pentru a-ți anunța dorința de a merge la concert, spune-ne pentru care dintre cele două categorii te înscrii, ca să știm de unde te luăm. Pentru cel care va face și cronica evenimentului noi am pregătit deja o coală de hârtie electronică, pe care va fi de găsit și semnătura sa. Și dacă lucrurile merge bine, cine știe, poate data viitoare o mai punem de o cântare împreună! Așa că dacă te pricepi la scris, vrei să vadă lumea asta, îți plac serile nesfârșite cu muzici și cluburile pline de lume pestriță…acesta poate fi un început!

Concursul, pentru ambele categorii, se încheie mâine la ora 12.00, iar până în ora 13.00 vom anunța cine sunt cei care vor merge la Robin & The Backstabbers și Mick Harvey!

Baftă tuturor!

Despre Bogdan-Liviu Constantinescu

Eu sunt cea mai iubită trupă de heavy-metal din țară. Vă pot confirma asta cei patru colegi de scenă din alcătuirea mea. Să fie rock!

One comment

  1. No, ma inscriu pentru prima categorie (tragerea la sorti). Nu de alta, dar ca sa scrii o recenzie tre sa ai mintea limpede nu „imbacsita” 🙂 de 2-3-4….. beri. 😛

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*