Prima pagină » Concursuri » CONCURS: „Cine spune că” nu poți câștiga cinci invitații duble la Think Fresh Night?

CONCURS: „Cine spune că” nu poți câștiga cinci invitații duble la Think Fresh Night?

poster becks goldE o chestie care mi-a atras în mod special atenţia şi pe care am simţit o nevoie imediată să o împărtăşesc cu iubitorii muzicii. E vorba de un show electro unic, susţinut într-o sală de teatru; un spectacol la care vreau să vă ofer câte cinci invitaţii duble, dacă faceţi întocmai cum spune mecanismul concursului.

Dar până atunci, BECK’s a lansat recent o nouă bere – BECK’s GOLD, mai rafinată, mai ușoara, cu doar 4% alcool, potrivită pentru toți cei care gândesc liber. Este considerată berea fresh thinker-ilor.

Și pentru că provocările fresh sunt exact ceea ce oferă noua bere, BECK’s organizează trei petreceri speciale, susţinute în acelaşi timp vineri, 3 iulie, începând cu orele 20:00, în București. Think Fresh Night se va desfăşura simultan în trei locaţii diferite, abordând trei teme diferite, deci trei provocări diferite:

– La Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviță, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de mini-golf chiar în galeria de artă, printre tablouri;

– Pe Heliportul Crystal Tower(Bdul Iancu de Hunedoara, nr. 48, sector 1) – începând cu orele 20:00 – campionat de bowling la 72 m deasupra pamântului;

– La Teatrul Elisabeta (Bdul Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 1) – începând cu orele 23:00 – un show electro unic în sala de teatru.

Cu ocazia evenimentelor din cadrul Think Fresh Night, oferim câte cinci invitaţii duble la petrecerile din seara de 3 iulie. Tot ce aveţi de făcut este să lăsaţi un comentariu acestui articol în care să ne spuneţi ce idei nebuneşti aveţi voi atunci când auziţi expresia „cine spune că…?„.

De exemplu, „Cine spune că nu poți cânta într-un lift la ora 9 dimineața?” Vă invităm de asemenea să urmăriţi şi spotul de mai jos, pentru inspiraţie.

Aveţi la dispoziţie cinci zile (până pe 29 iunie) să veniţi cu idei dintre cele mai creative posibile, iar apoi, prin tragere la sorţi, cinci dintre voi vor putea merg la Think Fresh Night. Cei 5 câștigători vor primi o invitație dublă, în format electronic precum și un cod de înregistrare. Singura condiţie de participare este să aveţi peste 18 ani.

Deci, cine spune că nu puteţi câştiga?

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

5 comments

  1. Radulescu Vlad

    Cine spune ca nu poti sa te culci pe o banca din parc in timpul zilei?

  2. Cine spune ca nu poti sa faci karaoke suspendat de un brad :))

  3. Gabriel Razvan

    Cine spune ca ai nevoie de inel sa ceri pe cineva in casatorie cand poti folosii cheita de la sticla de bere?

  4. Cine spune ca nu poti face bungee jumping cu o coarda din jeleu si sa aterizezi intr-o piscina plina cu bere!

  5. Cine spune ca nu poti face o declaratie de dragoste celei mai dragute fete care merge pe Magheru?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*