Prima pagină » Știri » Cornel Ilie (VUNK) și Cristian Stan se alătură listei de speakeri de la Mastering the Music Business

Cornel Ilie (VUNK) și Cristian Stan se alătură listei de speakeri de la Mastering the Music Business

Pe 16 și 17 februarie va avea loc la Hanul Gabroveni Mastering The Music Business, prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România. Lista de patru speakeri internaționali și nouă din România se îmbogățește cu două nume noi: Cornel Ilie – solistul trupei VUNK – alături de managerul trupei, Cristian Stan.

Cornel Ilie este în principal cunoscut ca fiind solistul trupei VUNK, însă este mai mult decât atât. Compozitor, textier și producător muzical, Cornel este motorul principal din spatele succesului grupului din care face parte. Preocupat permanent de problemele lumii în care trăiește, Cornel a devenit și una dintre vocile care se fac din ce în ce mai auzite în societatea românească.

Alături de trupa sa a susținut campanii ca “Vreau o țară ca afară” (campanie creație proprie răsplătită cu ”Premiul de Excelență” la Gala 10 pentru România) sau “Campania respectului” (inițiată de o companie de cosmetice).

Scrierile sale (aflate pe pagina unui cunoscut cotidian, dar și pe blogul propriu, cornelilie.ro) despre subiecte legate de acest domeniu sunt foarte citite, fiecare beneficiind de mii de aprecieri și distribuiri. Cornel este și un speaker motivațional apreciat, fiind invitat la manifestări precum BuzzCamp sau BookLand.

Cristian Stan este business manager-ul trupei VUNK din anul 2010, omul care a ajutat la transpunerea în realitate a tuturor proiectelor trupei din ultimii 5 ani, inclusiv concertele susținute anual de trupă la Sala Polivalentă, care au devenit renumite pentru producțiile îndrăznețe, comparabile cu cele ale artiștilor internaționali.

Cornel și Cristian vor dezvălui celor prezenți greutățile cu care se confruntă o trupă începătoare, dar ambițioasă, de la începuturi și până la succes, ce înseamnă să îți dorești mereu “mai mult” nu în termeni de câștig financiar ci mai ales de realizări profesionale, cât de important este sa formezi și să gestionezi o echipă de profesioniști care să te ajute să-ți dezvolți cariera și nu în ultimul rând cum să te adaptezi schimbărilor permanente din industria muzicală.

Mastering The Music Business aduce laolaltă personalități din domeniul muzical românesc și internațional, de la producători, compozitori, artiști, specialiști în drept de proprietate intelectuală, până la specialiști în online, marketing și branding muzical.

Organizatorii conferintei sunt Star Management in colaborare cu Arcub. Partenerii media ai evenimentului sunt: Rock FM, InfoMusic.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Kooperativa 2.0., Urban.ro, iConcert.ro. Pentru înscrieri și alte informații intrați pe www.masteringthemusicbusiness.ro 

cornel vunk

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*