Prima pagină » Știri » Dacă tot faceți fotografii la concerte, ia vedeți promoția Canon

Dacă tot faceți fotografii la concerte, ia vedeți promoția Canon

Primavara acesta ne pregatim de momente speciale, surprinde-le prin intermediul obiectivelor Canon! Canon isi doreste sa evidenteze faptul ca pentru fiecare moment demn de a fi surprins in fotografie exista un obiectiv potrivit. Astfel, pasionatii de fotografie( sau cei care isi doresc sa isi cumpere un echipament foto) vor afla faptul ca momentele pot fi surprinse diferit in functie de obiectivul folosit. Mai mult, cei de la Canon au pregatit si o aplicatie speciala prin intermediul careia exemplifica functiile obiectivelor.

Prin parcurgerea aplicatiei, noi putem descoperi functiile fiecarui obiectiv in incercarea de a surprinde acelasi moment. Un detaliu va fi altfel surprins cu un macro de 60 de mm. O cladire va fi foarte bine surprinsa prin intermediul unui tele de 55-250mm. In plus, acestea beneficiaza acum si de o promotie speciala: la achizitionarea unui kit DSLR Canon( DSLR + obiectivul de kit ) clientii primesc 300 lei reducere la achizitionarea celui de-al doilea obiectiv, aceasta aplicandu-se direct pe factura.

get_ready_for_the_moment

Despre Cristian China-Birta

Singurul context în care nu o să ascult rock o să fie când sunt mort. Dar şi atunci cred că negociez cu sfinţii să iau nişte viniluri cu mine :D

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*