Prima pagină » Știri » Days of Confusion lansează single-ul „Dharkata” pe 2 aprilie

Days of Confusion lansează single-ul „Dharkata” pe 2 aprilie

Noul single, însoțit de un videoclip, va fi prezentat în premieră joi, 2 aprilie, în club Colectiv din București. In deschidere sunt invitate trupele Breathelast și Mindcage Escape.

Numele “Dharkata” reprezintă o combinație între cuvintele Dharma și Kata.

Dharma este un cuvânt provenit din limba sanscrită, un concept-cheie care poate adopta multe înțelesuri. Interpretarea folosită de noi are legătură cu legea cosmică (naturală) care guvernează cursul vieții și felul cel mai potrivit în care noi, ca ființe umane, învățăm să trăim conform acestor legi, păstrând echilibrul lor natural.

Kata este un termen aflat la baza artelor marțiale japoneze și reprezintă modul de perfecționare a unei forme sau tehnici prin repetiția pe deplin conștientizată a unei mișcări anume, până când aceasta devine un reflex al practicantului.

Împreună, cele două simbolizează perfecționarea continuă a minții, corpului și spiritului fiecăruia dintre noi, pentru înțelegerea, acceptarea și traiul conform legilor mai sus amintite.

Videoclipul piesei este realizat de către echipa The Cell, cu sprijinul și participarea lui Sensei Dragoș Chiric și al școlii de arte marțiale tradiționale Seibukan Dojo, iar vizionarea în premieră va avea loc în cadrul concertului de lansare care va avea loc joi, 2 aprilie, în club Colectiv (Strada Tăbăcarilor, nr.7, București).

Days of Confusion Poster Digital

Despre Cristian China-Birta

Singurul context în care nu o să ascult rock o să fie când sunt mort. Dar şi atunci cred că negociez cu sfinţii să iau nişte viniluri cu mine :D

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*