Prima pagină » Cronică de concert » De ce nu am scris despre Rock în Parc?

De ce nu am scris despre Rock în Parc?

Câțiva dintre voi m-ați întrebat de ce nu am scris nici măcar un singur rând despre Rock În Parc, manifestare la care am fost prezent. De ce nu am scris cronica. Păi…nu am avut la ce, din punctul meu de vedere.

Am sosit acolo la ora la care trebuia să înceapă evenimentul. Nimic nu era pregătit. Berea de-abia era adusă, în cărucioare peste care bătuse soarele, aparatele de produs haleală proastă nu erau încă instalate. În ora trecută până să înceapă lucrurile am petrecut timpul la masă, la unul dintre restaurantele apropiate, alături de colegul de la Rocksounds.ro, întrebându-ne dacă nu aveam altceva de făcut pe acasă.
Dar măcar, din ceea ce vedeți mai jos, Arenele Romane erau foarte curate și m-au întâmpinat ca atare, când am sosit în ele:

Apoi, publicul a fost foarte numeros, așa cum puteți vedea și în imaginile de mai jos. Și s-a manifestat zgomotos. Adică deloc. La ora la care am plecat de-acolo, după primele trei sau patru trupe, că nu aveam de ce să-mi pierd timpul mai mult, situația diferea cu maximum 10 persoane față de imaginile de mai jos:

Altfel, una dintre trupele din concurs de-abia era capabilă să cânte, acordându-și sculele pe scenă, în timpul celor 20 de minute pe care le aveau pentru recital, adică pentru a convinge…ăăă, publicul și specialiștii. Sunetul era bun, ca de casetofon International cu beculețe. La toaletă lucrurile arătau ca după război, cineva făcea renovări sau reamenajări și lăsase acolo niște materiale și schele, din ce-mi amintesc, sau așa păreau. Un rocker lipsit de curaj alesese să-și facă nevoile la zid, ceva mai încolo de toalete, probabil speriat că ar putea fi violat.

Acum am scris. Sunteți mulțumiți?

Să ne auzim cu bine de la următoarea cântare.

Desigur, din România, capitală europeană, și din 2014.

Despre Bogdan-Liviu Constantinescu

Eu sunt cea mai iubită trupă de heavy-metal din țară. Vă pot confirma asta cei patru colegi de scenă din alcătuirea mea. Să fie rock!

One comment

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*