Prima pagină » BAZARock » Dynacord promovează talentele și muzica de calitate

Dynacord promovează talentele și muzica de calitate

Dynacord România continuă seria evenimentelor care au ca scop promovarea talentului și a muzicii de calitate! Vara asta lansăm Dynacord Music School – un concept nou care lansează, sub egida a patru mari muzicieni, cinci programe de studiu pentru cei care doresc  să intre în industria muzicală.

Lansarea Dynacord Music School va avea loc joi, 3 iulie 2014, orele 17.00 la sediul Dynacord din Bulevardul Iuliu Maniu, numărul 305. Pe scenă vor performa profesorii Dynacord Music School şi trupa The R.O.C.K (The Rise of the City King), formaţia-tribut AC/DC care recent a cântat alături de legendarul Dave Evans.

Programele noastre de studio propun studierea  a patru instrumente musicale:

* Chitară – profesor Rareș Totu

* Chitară Bass – profesor Dutka Andras

* Pian – profesor Horvat Ladislau Mircea

* Tobe – profesor Vali Vătuiu

Cursurile se vor desfăşura la sediul Dynacord Music School în intervalul orar 10-19.00, iar costul unei şedinţe de o oră va fi de 60 lei +tva. Profesorii noştri îşi aşteaptă cursanţii de două ori pe săptămână.

Tot din 3 iulie, Dynacord România lansează și cursuri de tehnicieni de sunet și lumini, care garantează cursanţilor intrarea în rândul profesioniștilor din producția audio și a înregistrările de studio. Cursul durează 3 luni, cu două ședințe săptămânale. Structura cursului:

1. Aliniere PA (Cunoștințe despre: cabluri, microfoane, difuzoare, diferite tipuri de boxe, principii de funcționare pentru diferite instalații de sonorizare – horn loaded, line array, vertical array, bass reflex)

2. Logistică + mixing techniques LIVE MUSIC

3. Logistică + mixing techniques RECORDING STUDIO

Și asta nu e tot! După susținerea examenului final, cursanţii vor avea posibilitatea de a-şi continua cursurile în Germania, la fabrica Dynacord.

Mai multe detalii despre programele de studiu Dynacord Music School găsești pe www.dynacord.ro sau pe pagina noastră de Facebook  https://www.facebook.com/DynacordCafe?ref=hl

Vă așteptăm!

 

Despre Bogdan-Liviu Constantinescu

Eu sunt cea mai iubită trupă de heavy-metal din țară. Vă pot confirma asta cei patru colegi de scenă din alcătuirea mea. Să fie rock!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*