Prima pagină » Fratele Folk » Emoții folk în TRIBUTE Club

Emoții folk în TRIBUTE Club

image001

Legendele muzicii folk se reunesc într-un concert ce va avea loc joi seara pe scena TRIBUTE Club. Nume celebre ca Nicu Alifantis, Zoia Alecu, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Ducu Bertzi vor crea o atmosferă de neuitat prin concertul pe care joi, 15 octombrie, TRIBUTE Club îl oferă publicului meloman.

Timp de o seară, casa muzicii live va instaura anotimpul folk pe ritmul unor melodii celebre ca Eșarfa în dar, Tristeți provinciale, Frunză verde de albastru, Suflet fără chei, Emoție de toamnă, Nectarul nopții șamd. Cu o experiență cumulată de peste un secol de muzică și zeci de albume lansate, cei cinci celebri interpreți promit o seară folk unică.

Vineri seara, FreeStay o să întâmpine publicul cu un nou show live în TRIBUTE Club în timp ce pentru ziua de sâmbătă, muzica urmează să capete noi nuanțe prin intermediul celor de la Colors in Stereo, care o să debuteze în cel de-al șaptelea sezon de evenimente al TRIBUTE Club. Colors in Stereo dezvăluie o abordare proaspătă și inedită menită să transforme orice eveniment într-un festin de culori și vibrații, cu un repertoriu care variază de la melodii pop, disco, dance etc.

Așadar nu mai stați pe gânduri și haideți la evenimentele de săptămâna aceasta unde muzica este la ea acasă, în casa muzicii live.

Prețul unui bilet de intrare pentru evenimentul programat joi seară este 40 de lei în timp ce pentru concertele de vineri și sâmbătă taxa de intrare este în valoare de 30 de lei. Ora de deschidere pentru seara de joi este 20:30 iar pentru serile de vineri și sâmbătă este 22:00.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*