Prima pagină » Știri » Entropia lansează noul album, „Ufonaut”, la București și Cluj Napoca

Entropia lansează noul album, „Ufonaut”, la București și Cluj Napoca

Polonezii de la Entropia revin în luna februarie în România, la București și Cluj Napoca, trupa urmând să își lanseze în cadrul celor două concerte noul album de studio intitulat “Ufonaut”.

Până atunci, Entropia au lansat un prim single de pe viitorul album. Acesta se numește „Mandala” și poate fi ascultat mai jos.

Concertele vor avea loc pe scenele din TY Event Hall pe 4 februarie, respectiv Flying Circus Pub pe 5 februarie.

Alături de Entropia vor mai urca MGLA (Polonia), una din cele mai importante trupe de black metal din scena europeană, care își va promova ultimul material discografic, “Exercices in Futility”, Procession (Chile), Dread Sovereign – trupe care se vor afla pentru prima data în România – și Maze (Polonia/Germania).

Biletele pentru cele două concerte pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro și în format fizic în rețeaua Iabilet (www.iabilet.ro/retea) la următoarele prețuri:

• 40 lei – până pe 3 februarie pentru concertul de la București, respectiv 4 februarie pentru concertul de la Cluj Napoca
• 45 lei – în ziua concertului.

Rețeaua fizică iabilet: magazinul Muzica, agențiile Perfect Tour, IQBOX, magazinele Uman și VGeneration, rețeaua de magazine Say – partener Orange dar și pe terminalele self service ZebraPay din toată țara.

Romania

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*