Prima pagină » Știri » Fritz Kalkbrenner se alătură headlinerilor de la Spellground Festival

Fritz Kalkbrenner se alătură headlinerilor de la Spellground Festival

Beat-urile electro au cucerit line-up-ul Spellground Festival și în curând vor pune stăpânire pe tărâmul neatins din apropierea cetății Capidava, în perioada 12-14 august. Fritz Kalkbrenner s-a alăturat celor de la The Kooks și Röyksopp, ca al 3-lea, însă nu ultimul headliner al festivalului.

Fritz, partea mai tânără, mai caldă, cu influențe soul a familiei Kalkbrenner, va recuceri publicul din România pe Main Stage-ul Spellground Festival. Ne va încânta cu hip-hop, soul și house, genuri muzicale pe care Fritz le combină perfect într-un live act memorabil.

Scena Electro Spellground va fi prezentă în zona umbrită a festivalului, chiar în pădure, unde este locul perfect pentru un sound aducător de soare în inimile petrecăreților.

În povestea electro Spellground au fost adunate “personaje” de pe toate meleagurile lumii. Pe lângă “vestitorii iubirii”, simpaticii băieți Crew Love, se vor adăuga nume noi. Direct din New York vine Dennis Ferrer, unul dintre veteranii scenei internaționale de muzică electronică, cunoscut pentru mixurile muzicii tehno cu soul. Nominalizat la Premiile Grammy și apreciat în întreaga lume, Ferrer rămâne un lider în inovație.

Continuăm cu Andre Hommen, pentru care muzica house este înnăscută. Vine din Germania, unde a fost recunoscut muzical de artiști precum Telepopmusik, The Martinez Brothers și Dennis Ferrer și cu care a lucrat îndeaproape. Din Barcelona vine Alex Kennon cu un stil unic, denumit Gynhousetech, deja recunoscut în rândul fanilor lui și nu numai.

Festivalului se alătură și Deborah De Luca din Italia, iubită de clubberi datorită stilului ei senzual de a mixa progressive house, techno și deep house. Apariția ei fascinantă a frânt multe inimi, mai ales din punct de vedere muzical. Povestea electro Spellground este desăvârșită cu românii de la NTFO, cei care au reușit să producă un EP la casa de discuri Dynamic Records fondată în 2006 de The one and Only Solomun și Adriano Trolio.

Pe Main Stage vor concerta tot de-ai noștri, și enumerăm Coma, The Mono Jack’s, Carla’s Dreams, Macanache & The Putreds și Aylin & The Lucky Charms. Scena Newcomers, cea de-a treia scenă Spelground Festival este o noutate în organizarea festivalurilor cu care v-ați obișnuit. Aici vor urca cei de la Flesh Rodeo, RoadKillSoda, Maga & Tudoran, Duro Disco și Omelette.

Prețul abonamentului pentru 3 zile va rămâne până la data de 12 aprilie: 255 de lei. Dacă vreți să mergeți în gașcă, aveți la dispoziție pachetele Spell 4 (4 abonamente/3 zile la 920 de lei, în loc de 1020 lei) și Spell 8 (8 abonamente/3 zile la 1760 lei, în loc de 2040 lei ), 2 dintre cele mai avantajoase oferte de grup.

Biletele pentru 3 zile de festival sunt disponibile pe www.eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim și pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro sau în magazinele Germanos.

spellground festival

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*