Prima pagină » Știri » Încasările celui mai recent album Goodbye to Gravity vor fi donate victimelor de la Colectiv

Încasările celui mai recent album Goodbye to Gravity vor fi donate victimelor de la Colectiv

Universal Music România donează veniturile obținute în urma vânzării celui mai recent album al trupei Goodbye to Gravity,”Mantras of War„, dar și din vânzarea albumului „Ce simți” al trupei Up To Eleven, victimelor de la club Colectiv.

Pentru că este nevoie de ajutor, Universal Music România va dona toate încasările proprii, colectate în urma vânzării albumelor trupelor Goodbye to Gravity — ‘Mantras of War’ și Up To Eleven — ‘Ce simți’, victimelor tragediei din clubul Colectiv„, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a casei de discuri Universal Music România.

Albumele pot fi cumpărate în format fizic din magazinele Muzica, rockshop.ro, emag.ro și Librăriile Cărturești și de pe GetMusic.ro. În format digital, sunt disponibile pentru descărcare sau streaming la următoarele adrese:

Goodbye to Gravity – Mantras of War: http://umr.lnk.to/GoodbyeToGravity-MantrasOfWar
Up To Eleven – Ce simți: https://umr.lnk.to/UpToEleven-Cesimti

Formația Goodbye to Gravity își lansa albumul „Mantras of War” în concert, vineri la Colectiv, când în club a izbucnit un incendiul care a luat, până în prezent, 32 de vieți.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*