Prima pagină » Știri » Jameson Film Talks se întâmplă pe 3 și 4 iunie la Cluj

Jameson Film Talks se întâmplă pe 3 și 4 iunie la Cluj

Posibil să vă întrebați, pe bună dreptate, de ce un articol despre un eveniment numit Film Talks pe un blog destinat muzicii rock. Acum cinci luni vă prezentam, tot aici, inițiativa Chivas Sounds of Business, prima emisiune live realizată online de Kooperativa 2.0. Ei bine, Jameson Film Talks este un fel de frate mai mic al acelei prime emisiuni, o continuare firească a întâmplării de atunci, doar că pe o altă nișă: cea cinefilă.

Jameson și Kooperativa 2.0 lansează o invitație specială cinefililor din social media: timp de două zile, pe 3 și 4 iunie 2016, iubitorii de film sunt așteptați pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey, unde va fi transmisă live emisiunea.

Jameson Film Talks aduce regizori, actori și pasionați de film în fața camerelor, pentru o serie de interviuri live din cadrul celei de-a 15-a ediții TIFF, cel mai mare festival dedicat filmului de lung metraj din România.

Moderatorii Cristian China Birta și Andrei Vulpescu vor pune întrebări și vor schimba impresii despre proiecțiile din cadrul TIFF și nu numai, împreună cu invitați consacrați din lumea filmului. Alături de ei va fi și Cristina Bazavan, invitat special permanent Jameson Film Talks.

Studioul Jameson Film Talks va fi amplasat la Charlie Pub, în centrul orașului Cluj Napoca și va însemna 12 ore de streaming video prin Facebook Live, direct de la TIFF. Cinefilii pot urmări transmisiunea live pe pagina de Facebook Jameson Irish Whiskey și se pot alătura discuțiilor folosind hashtagul  #JamesonFilmTalks!

Jameson Film Talks

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*