Prima pagină » Știri » Karma to Burn vor concerta la Cluj Napoca pe 11 aprilie

Karma to Burn vor concerta la Cluj Napoca pe 11 aprilie

Karma to Burn revin la Cluj Napoca pe 11 Aprilie în Flying Circus Pub, la o distanță de 3 ani de la primul concert susținut de aceștia în Gambrinus Pub.

Alături de ei pe scena clubului clujean vor urca elvețienii de la Sons of Morpeus, trupa care se va afla pentru prima dată în România în cadrul acestui eveniment.

Biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro – Magazinul Muzica, rețeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, dar și de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay la prețul de 30 RON până în seara concertului, urmând ca la intrare prețul unui bilet să fie de 35 RON.

Va exista un număr limitat de bilete, astfel că dacă biletele vor fi vândute în totalitate în avans, nu vor exista suplimentări.

Karma To Burn s-au înființat în 1995 în Hicksville, Virgina de Vest, stabilindu-se ulterior în L.A. În 1997 trupa semnează cu Roadrunner Records și lansează primul album intitulat “Karma To Burn”. La insistențele casei de discuri trupa include și un vocalist, cu toate că trupa realizează că este doar o soluție temporară, deoarece muzica pe care aceștia doreau să o prezinte nu avea nevoie de un vocal.

Imediat după lansare aceștia renunță la vocal și lansează, în 1999 și 2001 două albume care au fost considerat definitorii pentru stoner rock, respective “Wonderful Purgatory” și “Amost Heathen”. Cu toate că cele două albume au avut un impact foarte important pe scena internațională, trupa se desființează în 2002.

În 2009 americanii decid să se reunească și să continue munca, astfel că în 2010 lansează “Appalachian Incantation” și în 2011 albumul “V”, ambele prin casa de discuri Napalm Records. În plus, pe lângă cele două albume re-lansează primul lor album, însă de aceasta dată doar instrumental. Acum, la 22 de ani distanță de la înființare, Karma To Burn revin la Cluj Napoca cu un nou album, lansat în 2014, intitulat “Arch Stanton”.

KTB - Cluj Napoca 2016

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*