Prima pagină » Știri » Germanii de la Kokomo vor cânta în Fabrica pe 23 martie

Germanii de la Kokomo vor cânta în Fabrica pe 23 martie

Grupul german de ambient / post rock Kokomo ajunge pentru prima data în București. Concertul va avea loc în Fabrica și se va bucura de invitați de seamă ai acestui gen.

Modern Ghosts of The Road și Loungerie II vor cânta alături de Kokomo în seara de 23 martie.  Este un concert recomandat celor care au avut ocazia să meargă la concertele susținute de trupa Mono și tuturor pasionaților de ambiental / post rock.

Ultimul album lansat de invitații serii a primit o serie de recenzii pozitive. Este un album autentic, imperfect și pe alocuri dramatic dar impresionant prin concept, linii melodice și inspirație.

Scopul nostru este de a ne simți bine și de a transmite publicului bucuria muzicii.Fiecare dintre cele 3 albume au fost înregistrate de către noi, iar acest lucru a fost posibil cu mult efort, dragoste și dăruire. Spre exemplu, ambalajele au fost făcute handmade, după design propriu, iar produsele promo au fost pictate manual, de către noi” spun cei de la Kokomo.

Evenimentul este organizat impreuna cu echipa de la Fog Formula Festival. Fog Formula este un festival experimental dedicat muzicii post-rock, post-metal, math-rock, dream-pop, avant-garde și altor genuri conexe, care se va petrece în aer liber în perioada 12-14 August la Beliș, în județul Cluj.

În cadrul acestui eveniment vor concerta Kokomo (din Germania), care își vor lansa albumul „Monochrome Love Noise”, Loungerie II și Modern Ghosts of the Road, ambele din România.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*