Prima pagină » Ziua cu rock » La Mulți Ani, Eric Adams!

La Mulți Ani, Eric Adams!

Louis Marullo se năștea pe 12 iulie 1954. Cum ar veni, astăzi este ziua în care împlinește 60 de ani.

Și-a început cariera muzicală prin 1965, când a pus pe picioare o formație intitulată Meet The Kids. La data la care le-a apărut albumul de debut, în 1966, Louis avea 14 ani. Drumurile muzicale l-au dus și prin Looks, o formație în care a cântat alături de un basist pe care-l cunoștea încă din copilărie. Numele basistului era Joey DeMaio.

Iar după Looks începe legenda. Louis Marullo devine Eric Adams, nume realizat prin combinația numelor celor doi fii ai săi, Eric și Adam, iar trupa Manowar nu mai are nevoie de nici o prezentare, reprezentând de multă vreme un exemplu al modului în care se poate țese o poveste și o legendă în jurul a patru oameni care, până la urmă, fac nimic mai mult decât fac și alții 100.

Eric Adams împlinește 60 de ani. Eric Adams este încă solist vocal, Manowar este încă o trupă pe care o vezi cu plăcere, legenda merge înainte, atât cât va mai putea merge.

La Mulți Ani!, Eric Adams!

Hail, brothers and sisters!

Despre Bogdan-Liviu Constantinescu

Eu sunt cea mai iubită trupă de heavy-metal din țară. Vă pot confirma asta cei patru colegi de scenă din alcătuirea mea. Să fie rock!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*