Prima pagină » Ziua cu rock » La Mulți Ani, Paul Ciuci!

La Mulți Ani, Paul Ciuci!

Despre Paul Ciuci nu sunt multe lucruri de spus. Nici despre trupa pe care o trage înainte la fel ca-n prima zi. Și vocea, și stilul Compact-ului fac parte din acele mărci rare pe care le cunoști și simți la orice oră din zi și din noapte. Nimeni nu ar putea confunda vocea lui Paul Ciuci. Nimeni nu ar putea să nu știe, după primele două acorduri, că ascultă trupa Compact.

A început la Telegraf. A trecut la Compact. A lipsit o vreme din formație, plecat fiind în Olanda alături de Sfinx Experience. A revenit acasă, acolo unde era-i locul, și unde-l aștepta și formația din care a făcut o poveste frumoasă pentru cei de acasă. O formație încercată de viață și pentru care cred că a fost nevoie de multă tărie de caracter pentru a continua. Paul Ciuci și colegii săi au reușit.

Iar ieri a fost ziua sa de naștere. La Mulți Ani, Paul Ciuci, și mulțumim pentru tot ce ne-ai oferit în toți acești ani!

Despre Bogdan-Liviu Constantinescu

Eu sunt cea mai iubită trupă de heavy-metal din țară. Vă pot confirma asta cei patru colegi de scenă din alcătuirea mea. Să fie rock!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*