Prima pagină » Știri » Magazinele PROFI au program non-stop în noaptea în care se reduce TVA la alimente (P)

Magazinele PROFI au program non-stop în noaptea în care se reduce TVA la alimente (P)

PROFI a anunțat că va fi primul comerciant care reduce preţurile la raft, odată cu reducerea TVA-ului de la 24% la 9% pentru toate categoriile de produse alimentare și băuturi non-alcoolice, consumatorii putând găsi preţurile de la raft deja modificate înca din noaptea de 31 mai spre 1 iunie, când cele 300 de magazine PROFI vor funcţiona NON-STOP.

Pe lângă cele 19 magazine ce funcţionează non-stop permanent, toate celelalte vor funcţiona non-stop dar doar pentru duminică noaptea, după care vor reveni la programul normal.

Aşadar, clienţii PROFI pot verifica reducerea preţurilor la produse alimentare şi băuturi non-alcoolice direct în magazine, în noaptea premergătoare intrării oficial în vigoare a reducerii TVA-ului la 9%.

Cu ceva mai mult de o lună înainte de anunțata reducere oficială a TVA-ului la alimente, PROFI a redus TVA-ul la o largă gamă de produse, fiind primul lanț de magazine la care se poate observa o scădere de prețuri. Cumpărătorii au putut găsi cu uşurinţă aceste produse, ele fiind marcate cu etichete speciale, galbene.

“Am luat această măsură excepțională încă din ultima zi a lui aprilie deoarece suntem convinși că scăderea prețurilor rezultată din reducerea TVA este o decizie cât se poate de bună pentru comerț, o decizie care nu doar că le va permite oamenilor să cumpere produse de mai bună calitate, dar va și spori vânzările în general. În cazul ăsta, nimic nu ne împiedică să o oferim la rândul nostru încă de pe acum”, a declarat Daniel Cirstea, directorul general al magazinelor PROFI.

Cu 300 de magazine şi peste 7.400 de angajaţi, PROFI este lanţul de retail modern cu cea mai mare extindere geografică, în 138 de localități din 40 de județe. Magazinele PROFI au o gama de peste 5.000 de produse.

profi

Despre Cristian China-Birta

Singurul context în care nu o să ascult rock o să fie când sunt mort. Dar şi atunci cred că negociez cu sfinţii să iau nişte viniluri cu mine :D

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*