Prima pagină » Știri » METRO VREA SĂ ÎȚI CUNOASCĂ POVESTEA PENTRU A TE RĂSPLĂTI CU PREMII ÎN VALOARE TOTALĂ DE 70.000 DE LEI (P)

METRO VREA SĂ ÎȚI CUNOASCĂ POVESTEA PENTRU A TE RĂSPLĂTI CU PREMII ÎN VALOARE TOTALĂ DE 70.000 DE LEI (P)

vizual-concurs-bloggeri

În 2014, METRO Starurile Comunității a reprezentat prima inițiativă din România care recunoștea importanța responsabilității sociale în rândul întreprinderilor mici și mijlocii.

Acum, în 2015, METRO îi încurajează din nou pe acei antreprenori care, pe lângă activitățile comerciale zilnice, reușesc să facă un bine comunității lor. Fie că este vorba de acțiuni sociale, umanitare, ecologice, culturale sau educaționale, fiecare proiect merită cunoscut și încurajat.

Așadar, METRO lansează invitația de a vă spune poveștile și de a ajuta oamenii să vă cunoască nu doar prin reușitele profesionale, ci și prin viețile pe care le schimbați în comunitățile voastre.

Tot ce aveți de făcut este să le povestiți despre eforturile pe care le-ați făcut, despre nopțile nedormite și grijile cu care v-ați confruntat, despre oamnii care v-au ajutat, provocările pe care le-ați întâmpinat și momentul care acela decisiv care a schimbat totul.

Aveți la dispoziție un regulament ce se va dovedi foarte util de citit înainte să vă apucați de treabă, dar și câteva sfaturi despre cum să scrieți o poveste de succes.

În final, ultimul pas pe care îl aveți de făcut este să vă înscrieți povestea în concurs, folosindu-vă de acest link și completând cu grijă toate câmpurile obligatorii de acolo.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*