Prima pagină » Trupa săptămânii » Ne ajutaţi să construim împreună secţiunea „Trupa săptămânii”?

Ne ajutaţi să construim împreună secţiunea „Trupa săptămânii”?

Stimabililor,

Poate că aţi văzut că una din secţiunile de pe acest blog este „Trupa săptămânii„. Am început cu un fulminat interviu cu Alin de la Trooper, iar intenţia noastră era, fireşte, să facem din Trooper trupa săptămânii. Dar, aşa cum se întâmpla mai tot timpul în viaţă, am avut alte reglaje de făcut şi am amânat un pic momentul. Iar dacă tot nu am dat oficial drumul secţiunii am zis că e mai bine să vă întrebăm direct cam cum aţi vedea voi această secţiune „Trupa săptămânii”, cam ce structură să aibă, ce să conţină.

Am apreciat mult dacă ne-aţi spune părerea voastră despre această secţiune. Pentru că, în esenţă, pentru voi scriem ce scriem aici. Şi pentru noi, desigur, căci ne place teribil această ispravă numită blogderocker.ro 🙂 Dar aşa ar fi fain să lucrăm cumva împreună pe faza asta, ca să înţelegem mai bine cam ce v-aţi dori.

Noi avem câteva idee în ceea ce priveşte structura secţiunii, dar mai bine nu vi le spunem, ca să nu vă dăm idei :))

Mulţumim pentru implicarea voastră.

Despre Cristian China-Birta

Singurul context în care nu o să ascult rock o să fie când sunt mort. Dar şi atunci cred că negociez cu sfinţii să iau nişte viniluri cu mine :D

15 comments

 1. În primul rând doream să vă spun că blogul acesta este o inițiativă absolut minunată și să vă mulțumesc că v-a venit ideea și că ați pus-o în aplicare 😀

  Din punctul meu de vedere, secțiunea ar trebui să conțină înainte de toate (așa cum ai menționat în acest post) un interviu cu un membru/membrii trupei respective. Ar putea conține de asemenea o listă cu melodiile de referință și câteva poze din cadrul unor concerte, sau poze cu fiecare membru al trupei, să fie prezentat, pentru auditoriul începător, să spunem. Ați putea oferi și un link către site-ul oficial al trupei și un istoric pe scurt (eventual să fie mențonată și discografia). Sunt cam multe elemente, însă pe unele dintre acestea le consider destul de importante.

  Sper să vă fi ajutat cumva în formarea structurii acestei pagini. Vă felicit încă o dată pentru acest blog, este foarte reușit!

 2. Pe lângă cele enumerate mai sus, pentru secțiunea de interviu ați putea pregăti o serie de întrebări și din partea cititorilor. În viitor poate chiar și un top al celei mai vizionate trupe a săptămânii. 🙂

 3. Cred ca ar fi dragut ca trupa cu pricina sa fie „sarbatorita” toata saptamana. Adica prima postare sa introduca trupa in sine, apoi sa fie una legata de istorie, concerte, melodii etc cum s-a mentionat anterior si un articol cu lucruri amuzante sau mai putin cunoscute publicului (gen „Stiati ca…?”).

 4. un playlist cu piese de la trupe care au inspirat „trupa saptamanii”

 5. 1. wow! Nu stiam ca exista acest blog 😀
  2. Eu fiind mai mereu cu dor de duca, mi-as dori ca din cand in cand (sau des), la trupa saptamanii, sa apara si o selectie a trupei respective cu piese pentru drum 🙂 Singura rugaminte, daca faceti Guano Apes de exemplu trupa saptamanii, sa nu puneti si Lords of the boards prin selectie… Motivul, este evident 😀

  • Muzică de drum… Bună asta, deja îmi vin nişte idei năstruşnice :)) Adică de ce să ne oprim doar la muzică de drum, când putem face o selecţie şi de muzică pentru altceva, dacă mă înţelegi ce vreau să zic 😀 Merci!

 6. Trupe noi, în general. Că despre cele vechi știu ascultătorii/rockerii deja totul, s-a tot scris. Îmi place ideea „Știați că”, ar fi ceva interesant de citit.

 7. Mai menționez o singură idee 😀

  Ați putea, de asemenea, pe viitor, să faceți un poll. Să puneți câteva nume de trupe și în funcție de voturile cititorilor să se decidă care va fi trupa despre care veți scrie în continuare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*