Prima pagină » Știri » Noua gamă audio Sony îți face melodiile preferate să sune incredibil

Noua gamă audio Sony îți face melodiile preferate să sune incredibil

Cei de la Sony vin cu noutăți foarte interesante, zic eu. La târgul internațional CES de ieri, au lansat noua gamă de produse audio premium, printre care găsim cea mai mică boxă Hi-Res Audio din lume, un pick-up premium care captează muzica în format Hi-Res, linia EXTRA BASS și altele.

H.ear go este cea mai mică boxă wireless portabilă din lume, care redă un sunet puternic, unitatea boxei având un diametru de 35 mm. În ciuda dimensiunii compacte a boxei, sunetul acesteia cuprinde toată încăperea, datorită încorporării tehnologiei EXTRA-BASSTM.

Noile căști h.ear on Wireless NC ies în evidență prin design-ul lor, dar și prin funcția de anulare a zgomotelor, care ajută utilizatorul să se concentreze doar asupra a ceea ce vrea să audă.

Pe de altă parte, căștile h.ear in Wireless NC au un design specific folosirii zilnice, confortabil, cu un fir conector amplasat în spatele gâtului utilizatorului. Căștile au microfon încorporat, dar și un suport de voce HD, care poate fi folosit și ca hands-free. Mufa de mici dimensiuni conectează căștile direct la telefonul mobil sau la MP3 player.

Pick-up-ul PS-HX500 oferă cea mai bună calitate a sunetului, având un nou tip de braț și platan și plintă realizate cu cea mai mare atenție. PS-HX500 vine cu un convertor DSD de înaltă calitate, care îți oferă opțiunea de a copia muzica preferată în format digital, la o calitate foarte înaltă.

Sistemul XB7 este format dintr-o unitate puternică, cu un sunet foarte clar. Tehnologia EXTRA BASS păstrează calitatea audio, oferindu-i însă un bass profund și puternic.

Sistemul audio GT4D este creat pentru petreceri, prezentând opțiuni de audiție pentru trei scenarii diferite. Sistemul all-in-one dispune de roți practice și mâner care permit transportarea acestuia în zona în care utilizatorul vrea să pregătească petrecerea. Secțiunile boxelor dispuse liniar redau sunetele în întreaga încăpere, oferind un plus de flexibilitate la montaj.

 Eu zic că sună bine, nu?!

Despre Dana Craciun

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*