Prima pagină » Știri » Papa Francisc va lansa un album de muzică rock progresiv, intitulat „Wake Up!”

Papa Francisc va lansa un album de muzică rock progresiv, intitulat „Wake Up!”

papafrancisc

Papa Francisc va lansa, pe 27 noiembrie, un album de muzică rock progresiv, intitulat „Wake Up!”, ce va include 11 melodii în care fragmente din cele mai emoţionante discursuri ale Suveranului Pontif, în diferite limbi, vor fi îmbinate cu imnuri creştine în viziunea unor muzicieni contemporani.

Pope Francis: Wake Up!„, albumul de debut al Suveranului Pontif, a fost aprobat de Vatican, a anunţat vineri casa europeană de discuri Believe Digital, informează Reuters.

Acest disc va include 11 melodii, în care fragmente din discursuri publice susţinute de Papa Francisc în limbile spaniolă, italiană, portugheză şi engheză vor fi combinate cu imnuri creştine în viziunea unor muzicieni contemporani.

Albumul va fi lansat la nivel internaţional pe 27 noiembrie, iar melodia care dă titlul acestuia – „Wake Up! Go! Go! Forward” – a fost prezentată, în premieră, vineri, pe site-ul publicaţiei de spcialitate Rolling Stone, cu prilejul vizitei în SUA a Suveranului Pontif .

În fragmentele din discursurile sale care apar pe acest album de muzică rock progresiv, Papa Francisc abordează chestiuni precum pacea, demnitatea şi ajutorarea oamenilor aflaţi în dificultate şi îşi exprimă preocupările privind mediul înconjurător.

Potrivit producătorilor albumului, o parte din încasările rezultate din vânzarea discului de debut al Suveranului Pontif vor fi donate unui fond de ajutorare a refugiaţilor. Aceştia nu au oferit detalii în privinţa organizaţiilor care vor primi fondurile şi în privinţa procentelor din încasări care vor fi donate, mai relatează Reuters.

Totodată, conform rollingstone.com, albumul Papei Francisc poate fi deja comandat pe iTunes, unde este disponibil pentru descărcare online şi single-ul „Wake Up! Go! Go! Forward!.

Pentru lansarea acestui album, Papa Francisc a colaborat cu producătorul şi directorul artistic Don Giulio Neroni, cu muzicianul Tony Pagliuca, care a compus mai multe piese de pe acest disc, inclusiv „Wake Up! Go! Go! Forward!”, şi cu trupa italiană de muzică rock progresiv Le Orme.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

One comment

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*