Prima pagină » Concursuri » Povestea ta poate fi acompaniată de coloana sonoră din Games of Thrones dacă te înscrii la #UrzealaBloggerilor

Povestea ta poate fi acompaniată de coloana sonoră din Games of Thrones dacă te înscrii la #UrzealaBloggerilor

Cei care au urmărit primele sezoane din Games of Thrones sunt deja familiarizați cu sonoritatea main theme-ului serialului. Este acea melodie, cu acea muzicalitate și cu acel impact emoțional care îți rămâne în cap și te aduce în stare să o fredonezi până la epuizare.

Și știu că fiecare dintre voi, la un moment dat, și-a imaginat cum ar fi ca povestea vieții sale să fie acompaniată de această melodie. Țin să vă anunț că acest lucru ar fi cât se poate de posibil, iar voi puteți să vă bucurați, nu doar de coloana sonoră din Games of Thrones, ci de experiența inedită de a fi parte din poveste.

Cu ocazia lansării celui de-al cincelea sezon din Games of Thrones (sau Urzeala Tronurilor) pe HBO, lansăm și noi o provocare specială pentru bloggeri, numită sugestiv #UrzealaBloggerilor.

Am pornit așadar un recensământ la care fiecare blogger e invitat să participe. Tot ce aveți de făcut este să scrieți pe blogul vostru un articol prin care să ne spuneți cărei case din serial ați vrea să aparțineți. Apoi, de îndată ce v-ați ales familia, vă invităm să vă alegeți, sau de ce nu, chiar să vă creați un personaj care să vă reprezinte.

Aveți timp până pe 24 aprilie să vă conturați propria poveste și să ne lăsați un link în comentariile acestui articol către creația de pe blogul vostru. Vă recomandăm, de asemenea, să vă înscrieți și la concursul organizat aici, pentru că marele premiu e o excursie în doi la Amsterdam.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*