Prima pagină » Știri » A apărut prima colaborare dintre Cristi Minculescu și Dan Bittman

A apărut prima colaborare dintre Cristi Minculescu și Dan Bittman

Iris și Holograf sunt unele dintre cele mai mari trupe de rock din România în ultimii 30 de ani; iar soliștii lor au unele dintre cele mai bune voci de rock pe care le-a dat țara asta în aceeași perioadă.

Erau vremuri în care se credea că o colaborare între Cristi Minculescu și Dan Bittman reprezintă doar o chestiune de timp. Pe măsură ce acel timp trecea, însă, parteneriatul dintre cei doi părea din ce în ce mai departe. Nu știu câtă lume se gândea, realist vorbind, că Bittman și Minculescu vor ieși pe piață cu un duet în anul 2016.

Am visat frumos și am avut curajul să-i întrebăm dacă vor să cânte împreună. Le apreciem enorm muzica, iar cu acest proiect unic în muzica românească le aducem noi – cei care am crescut dorind să fim ca ei, ca Iris și Holograf – un omagiu și, în același timp, încercăm cu propriile resurse să ducem mai departe muzica de calitate”, spun băieții de la KAZIBO, Alex Pelin și Ovidiu Baciu.

Piesa are parte și de un videoclip foarte fain realizat, pentru care cei de la KAZIBO Music au colaborat cu Alex Ceaușu. Vă invit s-o ascultați și să vă exprimați un gând, o părere cu privire la una dintre cele mai așteptate colaborări ale muzicii rock românești.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*