Prima pagină » Știri » QUEEN și Adam Lambert concertează la București în 2016

QUEEN și Adam Lambert concertează la București în 2016

sursa foto: infomusic.ro

sursa foto: infomusic.ro

QUEEN și Adam Lambert vor concerta în 2016 pentru prima oară în România. Hiturile trupei vor putea fi ascultate la București, în Piața Constituției, pe 21 iunie. Fanii Queen se vor putea bucura anul viitor de două concerte ale chitaristului Brian May, acesta urmând să cânte în România și în martie 2016, alături de Kerry Ellis.

După o primă apariție împreună în 2009, în finala show-ului American Idol, urmată de o reprezentație memorabila pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit într-un timp foarte scurt o prezență nelipsită din formula live a trupei Queen, alături de care a susținut numeroase concerte și show-uri televizate în perioada 2012-2013.

În 2014 a avut loc un turneu spectaculos în Statele Unite, devenit sold-out integral, la finalul căruia Queen + Adam Lambert au primit titlul ”Trupa Anului” în cadrul celei de-a 10-a ediții a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votată totodata drept Cea Mai Bună Trupa Live a anului, iar în cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic Rock. Queen + Adam Lambert au încheiat anul cu un spectacol fabulos susținut în seara de Anul Nou, lângă celebrul Big Ben din Londra, concert transmis în direct pe tv, fiind urmărit de aproape 12 milioane de oameni.

Invitați recent în Brazilia pentru a deschide ediția 2015 a festivalului Rock în Rio, unde trupa a cântat în urmă cu treizeci de ani la ediția inaugurala din 1985, Queen + Adam Lambert au profitat de ocazie și și-au prelungit vizita pe continent pentru un nou turneu. Biletele pentru cele 6 concerte s-au epuizat în totalitate, momentul marcând o revenire spectaculoasă a trupei în America de Sud care, în anii `80, i-a așteptat cu cel mai mare public reunit vreodată: cele două show-uri susținute în cadrul Rock în Rio în 1985 au atras un total de peste jumătate de milion de spectatori – cel mai numeros public plătitor de bilet din istorie!

Biletele vor fi disponibile începând cu data de 3 decembrie, pe www.eventim.ro. Evenimentul este prezentat de Emagic Classics, platforma care a mai găzduit în trecut show-urile unor artiști internaționali celebri precum Bob Dylan sau Sting.

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, va susține anul viitor două concerte în România. Muzicianul va urca pe scena Sălii Palatului din București pe 14 martie 2016 alături de Kerry Ellis, una dintre noile senzații de pe Broadway și West End-ul londonez. Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare pe 8 octombrie, având prețuri cuprinse între 121,5 lei și 436,5 lei.

  • Categoria I – 436.50 de lei
  • Categoria a II-a – 337.50 de lei
  • Categoria a III-a – 247.50 de lei
  • Categoria a IV-a – 175.50 de lei
  • Categoria a V-a – 121.50 de lei

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

One comment

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*