Prima pagină » Știri » Red Bull Music Academy Stage revine la Electric Castle

Red Bull Music Academy Stage revine la Electric Castle

Legowelt

Red Bull Music Academy Stage revine în 2016 la Electric Castle cu sound-urile pe care ți-ai dorit dintotdeauna să le asculți live. Festivalul și cei mai titrați colaboratori ai influentei academii muzicale împart aceeași filosofie care s-ar putea rezuma la câteva elemente de bază: calitatea muzicii, inovația sunetului și sprijinirea artiștilor emergenți, pe lângă misiunea de a oferi cele mai bune concerte, seturi și nume grele care să trezească pofta de dans și explozia de entuziasm a “castelanilor”.

Pe scena Red Bull Music Academy de la Electric Castle vor urca artiști precum Legowelt, Gui Boratto, Art Department, Kink, Pan-Pot, The Model, Axel Boman, Palms Trax, Nto, Worakls, Paco Osuna și Vlad Caia. Cu un an în urmă, scena RBMA a fost onorată, printre alții, de Siriusmodeselektor, pentru prima oară în România în această formulă, Cosmin TRG, Adda Kaleh, Bambounou, French Fries, Apparat și Vakula. Mii de oameni au ignorat în 2015 ploaia torențială care s-a năpustit peste Castelul Bánffy și au dansat pe ritmurile a 23 dintre cei mai apreciați artiști ai lumii.

Călătoria Red Bull Music Academy a început cu 18 ani în urmă și, de atunci, sunetele sale au ajuns în fiecare an într-un alt colț de lume. Pentru fiecare eveniment în parte, o clădire este echipată complet pentru a răspunde nevoilor Academiei, cu studiouri de înregistrare, radio, spații de creație, dar și expoziții locale ale artiștilor vizuali. Noaptea, Red Bull Music Academy este prezentă la festivaluri, susține propriile concerte și organizează petreceri în cele mai cool spații din oraș, în instituții culturale sau locuri ascunse, doar pentru “cunoscători”.

Nu există fațetă a universului muzical care să nu fi fost explorată de Academie. Ceea ce a început în curtea unui depozit din Berlin a ajuns un eveniment global, cu o altă destinație anuală, pe fiecare continent. Red Bull Music Academy organizează peste 500 de evenimente pe an, fiecare având menirea de a provoca și inspira noi generații de artiști. Scenele Red Bull Music Academy se regăsesc la cele mai importante festivaluri ale lumii, precum Sónar, Montreux sau Movement.

Red Bull Music Academy vă ține la curent cu ultimele noutăți pe site-ul său (redbullmusicacademy.com), are un radio online care emite 24/7 (rbmaradio.com) și vă aduce sound-ul său direct pe mobil prin aplicația RBMA.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*