Prima pagină » Știri » Rockabella lansează un nou videoclip pe 26 noiembrie la Control

Rockabella lansează un nou videoclip pe 26 noiembrie la Control

Foto Rockabella

Joi, 26 noiembrie, cei de la Rockabella vor lansa videoclipul piesei „Buttercup”, al treilea single de pe EP-ul „A world outside”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 21.00 în clubul Control din București (strada Constantin Mille, nr. 4), în deschiderea concertului Grimus.

Videoclipul este povestea unei răpiri. Acea răpire prin care trecem atunci când trăim o iubire toxică și când totul este doar un joc al măștilor. „Buttercup” vorbește despre atracție, respingere și colțuri întunecate.

„Nu am vrut un videoclip facil, la îndemână. Am vrut o experiență cinematică de film noir. Am filmat noaptea, în frig și întuneric. Visam la acest clip de foarte multă vreme. Suntem extrem de fericiți că am reușit în sfârșit să-l facem și că am avut parte de o echipă de oameni minunați care ne-au ghidat și ne-au oferit talentul și sprijinul lor” declară Teodora Moroșanu, solista trupei.

Haideți așadar joi, 26 noiembrie, la clubul Control la lansarea noului clip al trupei Rockabella. Biletele costă 25 de lei și se găsesc la barul clubului, zilnic dupa ora 13:00 sau online pe: http://eventbook.ro/event/bilete-concert-grimus-rockabella-club-control

Piesa poate fi urmărită pe contul de SoundCloud Rockabella.

 

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*