Prima pagină » Știri » The Kooks și Röyksopp sunt primii doi headlineri de la Spellground Festival

The Kooks și Röyksopp sunt primii doi headlineri de la Spellground Festival

La mai puțin de o lună de la lansare, după 2000 de abonamente vândute, Spellground Festival lansează al doilea val de vânzare al abonamentelor cu preț special și pachetul LOVEGROUND.

Luke, Hugh, Peter și Alexis, mai cunoscuți în formula britanică The Kooks fac cunoștință pentru prima dată cu publicul român la Spellground Festival. Muzica indie rock cu influențe puternice atât din zona “Invaziei Britanice” din 1960, cât și din cea post punk, premiată cu Platină de 7 ori în UK, Australia și Irlanda, o nominalizare la Brit Awards și locul I în UK Album Charts, cu vânzări record de peste 65.000 de unități în prima săptămână de la lansarea ultimului album se va auzi la Spellground Festival în August.

Svein și Torbjørn, duo-ul norvegian de muzică electronică din Tromsø care din 1998 activează sub numele Röyksopp, revin în România pe scena Spellground Festival. Dupa sute de concerte live, 5 albume clasate în topuri internaționale, colaborări cu soliști precum Robyn, Lykke Li, Karin Dreijer-Andersson (The Knife / Fever Ray) sau Erlend Oye (Kings of Convenience / The Whitest Boy Alive), două nominalizări la Grammy Awards, 7 trofee Spellemann câștigate, demonstrează cu noul show pregătit pentru acest an că albumul The Inevitable End este un nou început experimental futuristic.

Nick Monaco, cel de-al patrulea membru ce completează cu succes familia Crew Love aflat, din punct de vedere muzical, la granița dintre big bass și deeper, ne va face cunoștință în această vară cu celebrele sale scratch-uri inspirate din trecut și proiectate direct în viitor.

Începând de astăzi puteți achiziționa de pe www.eventim.ro și în rețeaua de distribuție Eventim abonamente pe 3 zile la un preț special de 230 RON, disponibile exclusiv în intervalul 8 – 22 februarie.

De asemenea, pachetul LOVEGROUND [2 abonamente Spellground Festival și un cort de două persoane care rămâne în posesia ta după festival. Zona Venta] este disponibil exclusiv în perioada 8 – 14 februarie, la un preț special.

2poster_100x70_26 ACTS_SPELLGIRL

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*