Prima pagină » Știri » Trooper prezintă „Stelele rock-ului românesc”

Trooper prezintă „Stelele rock-ului românesc”

Trooper prezintă la Arenele Romane un eveniment „fără precedent”, care va reuni pe aceeaşi scenă artişti simbol ce au scris în timp pagini de seamă din istoria rockului românesc şi au oferit unor generaţii întregi refrene nemuritoare.

Recitalul formaţiei Trooper se va îmbina cu momente unice în care pe scenă vor urca Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu (ex-Iris), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact) şi Eugen Mihăescu & Gabi Nicolau „Guriţă” (Krypton).

Pe 26 aprilie, fanii vor călătorii în timp cu „Trenul fără naş” şi o vor reîntâlni pe „Fata din vis”.

„Avem de mulţi ani în plan realizarea unui astfel de eveniment. Am vrea să îl permanentizăm şi anual să putem aduce în faţa oamenilor «eroi» ai scenei rock din România. Trooper este o formaţie care nu a uitat de unde a început. Nu a uitat nici de unde îşi trage rădăcinile. Suntem fericiţi şi mândri pentru că putem, după atâţia ani, să împărţim scena cu unii dintre cei mai importanţi muzicieni din acestă ţară”, a afirmat Coiotu, solistul formaţiei Trooper.

Pentru concertul din 26 aprilie sunt în vânzare bilete la categoria 1 – 100 de lei (meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu) şi categoria 2 – 50 de lei (acces general).

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

Despre Bogdan-Liviu Constantinescu

Eu sunt cea mai iubită trupă de heavy-metal din țară. Vă pot confirma asta cei patru colegi de scenă din alcătuirea mea. Să fie rock!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*