Prima pagină » Știri » Trupa Cuibul din Chișinău lansează un nou album pe 28 noiembrie la Teatrelli

Trupa Cuibul din Chișinău lansează un nou album pe 28 noiembrie la Teatrelli

Trupa Cuibul din Chișinau vă invită pe 28 noiembrie la Teatrelli (Piața Alexandru Lahovari, nr 7, București) începând cu ora 19.00 la un concert acustic cu ocazia lansării noului album “Vise elementare”. Acesta este al 8-lea album din discografia Cuibul, însă primul în limba româna lansat împreună cu Universal Music Romania.

Trupa Cuibul a fost înființată în 1991 de către muzicianul Igor Dinga (producător muzical pentru Zdob și Zdub). În 2013, formației i s-a alăturat solista Lidia Scarlat. Lidia a adaptat versurile în româna și engleză și odată cu venirea ei s-a metamorfozat întregul sound al formației, devenind unul acustic-cameral: un nou concept pentru un nou public și o nouă viața pentru cele mai frumoase piese din istoria de 25 de ani de activitate a formației.

Pe lângă tradiționalele chitare acustice și percuție, pe piesele de pe album veți descoperi și acorduri de vioară și acordeon. Producția albumului a durat mai mult de 1 an, timp în care formația a filmat 3 videoclipuri, a susținut concerte în Moldova, România, Ucraina și Rusia, a cântat alături de trupa byron și a deschis concertele trupelor The Cardigans și Morcheeba. Pentru artwork-ul albumului, Cuibul a ales una dintre ilustrațiile talentatei artiste plastice Mădălina Andronic.

Cel mai recent videoclip al trupei a fost filmat de bine-cunoscutul regizor Igor Cobileanski.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*