Prima pagină » Văru' Jazz » Ultimele concerte în 2015 pentru Sebastian Spanache Trio

Ultimele concerte în 2015 pentru Sebastian Spanache Trio

Psihodrom_SebastianSpanacheTrio_TM33

Sfârșitul de an se arată cu o agendă încărcată pentru timișorenii de la Sebastian Spanache Trio: aceștia vor susține ultimele două concerte de anul acesta, la Brașov, la Festivalul Brașov Jazz & Blues și București, în Clubul Studio.

După un concert extraordinar susținut la Teatrul Național Timișoara, primit așa cum se cuvine de spectatorii prezenți, aceștia au concertat la Cluj, în cadrul renumitului festival Transilvania Jazz Festival, un festival ajuns la a IX-a ediție.

În data de 10 decembrie, trio-ul va susține un concert în cadrul Brașov Jazz & Blues, deschizând oficial festivalul, festival aflat la a III-a ediție și care se desfăsoară pe perioada 10-12 decembrie, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov.

Din line-up mai fac parte Micatone (Germania), Duke Robillard Band (SUA), EYOT (Serbia) și mulți alții, urmând ca în 11 decembrie, începând cu ora 22:00, artiștii timișoreni să concerteze în clubul Studio din București, un club deschis relativ recent și care a rămas printre puținele localuri din țară unde se mai țin concerte.

În urmă cu 4 ani, acest grup excepțional lansa primul material discografic (producție proprie), susținând la Timișoara un prim concert memorabil. De atunci, Sebastian Spanache Trio a concertat pe scenele unor mari festivaluri, precum Gărâna Jazz Fest, Sibiu Jazz Fest, JazzTM, Bucharest Jazz Festival si multe altele, împărțind scena cu numeroși artiști de talie mondială.

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*