Prima pagină » Ziua cu rock » Videoclip nou de la BODARK: „Pe dinți”

Videoclip nou de la BODARK: „Pe dinți”

Cel de-al doilea single de pe viitorul album BODARK se numește „Pe dinți” și a fost lansat de băieții din trupă direct cu un videoclip inedit. De ce „inedit”? Pentru prima oară cei de la BODARK au realizat o producție video în care atât regia, cât și scenariul, montajul și filmările sunt realizate chiar de ei, fără vreun ajutor profesionist.

Numele celui de-al doilea album BODARK este „Umaniac” și va fi scos pe piață în această toamnă. Titlul albumului aduce o combinație de doi termeni: uman și maniac și exprimă credința în oameni, indiferent de natura, culoarea, naționalitatea sau religia lor.

Cât despre videoclipul piesei „Pe dinți”, acesta prezintă o luptă interioară a omului care, în drumul său spre realizări mărețe se pierde în rutina vieții; de aici vine și titlul cântecului, o trimitere directă la banalul spălat pe dinți.

Înființată în 2010 la București, trupa BODARK aduce în prim-plan un gen inedit ce amestecă rockul alternativ cu elemente specifice rockului clasic. Membrii trupei sunt Vali Mihnea (voce, bass), Eugen Dumitru (chitara), Andrei Namian (chitara) și Alex Bacsei (tobe). Detalii despre primul lor album puteți găsi aici, acesta fiind pus integral la dispoziția fanilor pe internet.

Videoclipul piesei „Pe dinți poate fi urmărit mai jos:

Despre Alexandru Ion

Cred că muzica e cea care ne aduce aminte că trăim și ne ajută să ne descoperim adevăratele emoții. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*