Prima pagină » Știri » Workshop de industrie muzicală

Workshop de industrie muzicală

Tinerii muzicieni la început de carieră au ocazia să participe la două workshopuri cu profesioniști în domeniu, organizate de Asociația FAIR. Acesta va avea loc după cum urmează:

  • Artist vs. Radio cu Valentin Panduru – luni, 26 noiembrie 2018, începând cu ora 14.00, la Europa Royale Hotel (Str. Franceză nr. 60 – în Centrul Vechi) – 35 de locuri;
  • Producție muzicală cu Victor Panfilov – luni, 26 noiembrie (10-12) și marți, 27 noiembrie (17-19) 2018 la sediul Real Sound and Vision din București (Str. Agentina nr. 40) – locuri limitate (6/serie).

Astfel, Victor Panfilov (producător muzical, inginer de sunet) și Valentin Panduru (realizator de emisiuni radio) vor discuta cu tinerii muzicieni și le vor oferi sfaturi care să îi ajute în luarea unor decizii corecte în drumul lor prin showbiz-ul autohton. Workshopul este organizat în cadrul proiectului InformART – educație culturală informală pentru publicul de mâine, declarat câștigător în urma selecției de proiecte organizată în anul 2018 și finanțat cu fonduri publice nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 3 și implementat de Asociația Folkul Acasă În Realitate.

Pentru al doilea an consecutiv, ne dorim să venim în sprijinul tinerilor artiști care încearcă să răzbată prin hățișurile industriei muzicale și să le răspundem la câteva din întrebările care îi frământă. Am invitat doi oameni cu performanțe în domeniu, care care să le împărtășească din experiența lor și să contribuie astfel la educarea și profesionalizarea artiștilor români. Marius Matache, cantautor, managerul proiectului InformART.

Fiecare workshop va fi urmat de o secțiune de întrebări și răspunsuri. Accesul la acest workshop este gratuit, cu înscriere prealabilă, locurile fiind limitate. Înscrierile se pot face online, pe adresa contact@foreverfolk.com, până pe data de 24 noiembrie 2018. Detalii suplimentare aici și aici.

Despre Matache Marius

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*